自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

水晶宮

應該唔會啩....你係咪指懷疑佢HIGH野?晨咁早仲要番工無理由要自己咁HIGH啩....

我諗都係鼻敏感多,我以前又係有個男同事日日全個朝頭早都係勁多鼻涕同咳,D聲真係好影响人好難頂架!我諗佢地都唔想,因為如果食嗰D鼻敏感同收鼻水葯,D葯食完全勁眼瞓架!到時仲HIGH啦...暈哂咁番工...所以我諗佢地就係知仲衰做唔到野,所以先至唔食.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

頭先搭小巴, 坐前面嗰位青年打Cegg打咗近10分鐘, 聽到我毛管戙

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小倩 於 10-3-25 23:09 發表
頭先搭小巴, 坐前面嗰位青年打Cegg打咗近10分鐘, 聽到我毛管戙

打c egg,人地都吾想,將就下啦

已刪除用户

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我有鼻敏感.. 我都真係試過由朝到放工都係咁si si su su..

不過我都知會影響人所以我會食藥..
有隻藥叫"普敏靈"對鼻敏感都好有效.. 又唔眼訓..

你試下介紹俾你對面個同事lar

已刪除用户

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 心抱 於 10-3-26 00:43 發表

打c egg,人地都吾想,將就下啦

我都知, 不過我真係聽到打冷震~

王國長老

原帖由 ANDREAMLEE 於 10-3-26 13:37 發表
silviachoi,

妳係好人,妳會食藥,即會為他人着想...

我都會嘗試介紹比佢,但食唔食就不得而知了!
但都多謝妳嘅介紹!

平時醫生開嘅黃色收鼻水抗敏感葯chloroxxx (即piriton), 食咗會好眼瞓~
後期我改咗食呢2隻唔眼瞓嘅...
Zyrtec (一日一粒) OR
佳力天 (一日二粒)

都係由醫生開~ 不過依家我會自己去葯房買!

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至