論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

呢d工人,我用到完約就換人。

不過到時你既小朋友又大一點點,同圍走,工人睇唔住的話,都要提早換人了。

大宅

your maid is yan?

my ex maid is yan yan, she's also 好蠢好蠢, .無sense, 動作又慢, 成日睇唔緊bb , 出街好似鄉下妹, 四圍望, 唔理bb , 每次話完又錯, 錯完又話, 成日好似失憶咁!

i think these are many yan's characteristics! I found that bun maybe a little better in such aspects.....

大宅

同我而家個bun exactly一樣ge....

不過我決定左炒喇, 5月會換走佢

原帖由 jkj 於 10-3-26 17:03 發表
我家姐姐人品都幾純, 唔太計較, 都算勤力, 不過嚟咗成年, 真係覺得佢好蠢好蠢, .無sense, eg 落緊雨仲晒衫出去, 仲好大食, 每日4碗飯, 仲話唔飽, 本來都唔緊要, 不過佢d成日唔小心好容易害左人, eg.簡魚比bb食, 成條 ...

禁止訪問

男爵府

試吓俾封WARNING LETTER 佢, 寫底佢有乜問題同成日整唔小心令BB容易受傷, 嚇吓佢睇吓佢醒唔醒, 封信要佢簽收但唔使俾COPY佢, 免得佢攞出去同鄉里DISCUSS.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

其實每個工人都有佢ga~優點同缺點, 我覺得最緊要係有對BB 有愛心.
如果係我, 我都會用完LEE 份約, 再轉用第二個.

首頁

尾頁

跳至