自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有個朋友剛剛同個男仔拍左個幾月拖,未拍之前聽朋友講這個男仔仍有愛之前的女朋友(他們是同一公司工作),而這位女朋友已經結婚生仔.我朋友愉看他男朋友的sms,原來佢男朋友一直還有與這位已婚有小孩的女人聯絡,他們的對話是肉麻的,仍會單獨出來食飯............

P.S. 我朋友開始與佢男朋友拍拖時已問清楚佢,同這位女人的關係, 男方答已沒關係,叫我朋友唔好亂想.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我佔有欲比較強,唔容許老公個心中有她人。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果 C6 心入邊除左我仲有第 2 個, 我會唔客氣

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 mrsjimmy 於 10-3-26 16:54 發表

我都係咁話呀.

侯爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

長痛不如短痛,無必要斗纏

大宅

唔要la..因為你個fd都唔係number one,出面果個有細路既都可以吊住佢...搵過個, 坐正吧.

原帖由 wunhei 於 10-3-26 16:47 發表
我有個朋友剛剛同個男仔拍左個幾月拖,未拍之前聽朋友講這個男仔仍有愛之前的女朋友(他們是同一公司工作),而這位女朋友已經結婚生仔.我朋友愉看他男朋友的sms,原來佢男朋友一直還有與這位已婚有小孩的女人聯絡,他們的 ...

伯爵府

原帖由 mrsjimmy 於 10-3-26 16:54 發表

我都係咁話...

王國長老

王國長老

呢隻股蝕硬,沽售離場啦。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

感情唔深,分手吧!不忠男人不要也吧!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

會令自己唔開心同多心,緊係分手啦!

珍珠宮

個男人都無心同嗰位媽咪分手, 算吧啦.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 edea 於 10-3-26 05:06 PM 發表
呢隻股蝕硬,沽售離場啦。

俾著我都即收手走人
盡我一己之力,發放正能量!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

梗係唔要個男人啦!!
arm arm先晌夫婦o個邊睇完呢個topic

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2996941&page=1#pid41666283

襯你fd未落搭,早走早著,呢個森林大把樹啦 ~ 揀棵四正唔靚既,都唔好揀棵又歪又爛丫!

男爵府

早走早著, 咁多大話, 唔慌係好人.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知就話啫
明知個男仔咁梗係走啦
趁感情未太深好抽身喇
做乜咁委屈自己呢
初初拍拖應該係女仔最矜貴嘅時候
個男仔個心都成日向住第二個
俾我會覺得俾人搵嚟攝時間補空位囉
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

首頁