自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

前日老闆同d同事去食lunch, d 同事不經意講起話想睇ruby seven, 今日各位同事番工時, 每人枱上有一張ruby seven 既入場票, 大家感動到唔知講咩好...

有幾個同事而家放左工去睇啦...

我老闆之前發生左d 唔開心既事, 我好希望係將來既日子佢開心快樂

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 yamiyami 於 10-3-26 17:09 發表
前日老闆同d同事去食lunch, d 同事不經意講起話想睇ruby seven, 今日各位同事番工時, 每人枱上有一張ruby seven 既入場票, 大家感動到唔知講咩好...

有幾個同事而家放左工去睇啦...

我老闆之前發生左d 唔開心既事, ...

你老闆

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢真係好好呀.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係一個好老闆

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

e d 好老闆,難搵 ~ 幫佢打一世工都願

侯爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係touching呀! 我老公今晚都去睇,不過佢D飛係撲反嚟

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

你公司仲請唔請人呀?
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

珍珠宮

係啦!! 但我想睇world cup 2010
原帖由 sitab 於 10-3-26 17:13 發表
你公司仲請唔請人呀?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

good!

男爵府

大家都諗住講下, 估唔到....雖然而家一張飛炒到上4千蚊, 但係...個份心意,唔係錢可以代替到..

我都想同佢打一世工, 不過, 佢之前發生左d 唔好既野, 可能會提早退休lu....

男爵府

我公司確係請緊人架....哈....

子爵府

畀面勳章

好老闆

伯爵府

好老闆的確難求,比起找高人工的公司更難呢。

子爵府

原帖由 yamiyami 於 10-3-26 17:15 發表
我公司確係請緊人架....哈....

係咪請亞四呀? 我得架...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

佢買到飛咁勁??
你老闆應該都係d出名人黎喇
不過恭喜晒有個好老闆

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

我老闆係好多人都識佢, 即係行落中環閒閒地會撞到3,5,7個人....而佢亦都識好多人..總之我地有咩事, 咩其難雜症, 都會搵佢幫手, 佢亦都係一個好好既聆聽者, 我地屋企既問題, 佢都會比意見...好似一個family 咁架..

大宅

好媽媽勳章

你真係好運, 能夠遇到好老闆..

男爵府

真係難得!! 打咗咁耐工, 都未見過呢d老闆, 你真係好運.

原帖由 yamiyami 於 10-3-26 17:29 發表
我老闆係好多人都識佢, 即係行落中環閒閒地會撞到3,5,7個人....而佢亦都識好多人..總之我地有咩事, 咩其難雜症, 都會搵佢幫手, 佢亦都係一個好好既聆聽者, 我地屋企既問題, 佢都會比意見...好似一個family 咁架.. ...
:-P

大宅

樓主真係好好彩

首頁

尾頁

跳至