潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

知唔知喱個袋而家賣緊幾多錢呀?
大家覺得喱個款個色ok嗎?

大宅

呢度有位會員都有呢個。
夏天色方面襯衫,不過白色底兼羊皮勁易污糟、較難打理!如果要買就一定要做好coating先用喇。
專門店正價就賣$12,500(如果仲有的話)。而我見名X站個website仲有,不過唔同色(紅色同黃色位置掉轉)。佢哋宜家減到$8130咋!

男爵府

原帖由 e_ekitty 於 10-3-26 16:58 發表
?ib_____DZnF0ovTc

知唔知喱個袋而家賣緊幾多錢呀?
大家覺得喱個款個色ok嗎?

嘩!!!!!!!!!!!!!!!!

又會咁岩你想買呢個色既???

我咪就係買左果位會員囉, 個價錢我買時就$8700, 之後減到$8130, 激死我!!!!!!

我自己買左緊係覺得隻色好ok啦, 但白色真係好易污濁, 羊皮更加食色, 污濁左好難抹囉

呢d相係起我買後實物影既

大宅

原帖由 ibmabc 於 10-3-27 12:04 AM 發表

嘩!!!!!!!!!!!!!!!!

又會咁岩你想買呢個色既???

我咪就係買左果位會員囉, 個價錢我買時就$8700, 之後減到$8130, 激死我!!!!!!

我自己買左緊係覺得隻色好ok啦, 但白色真係好易污濁, 羊皮更加食色, 污濁左好難抹 ...

我自己而家15 / 16咁,因為湊住bb好少出街,但又想買手袋,我怕我自己買左之後好少用,跟住就咁過左個夏天,之後唔再興喱個色。都唔知買唔買好

男爵府

原帖由 e_ekitty 於 10-3-27 12:05 發表

我自己而家15 / 16咁,因為湊住bb好少出街,但又想買手袋,我怕我自己買左之後好少用,跟住就咁過左個夏天,之後唔再興喱個色。都唔知買唔買好

其實最好買黑色, 永遠都興呢個色, 不過就好common無咩特別, 多人有!
如你唔係要走在潮流尖端既時裝界人士, 用既著既都要最新款既話, 身邊朋友都未必知係幾時+邊年出既色, 除非係好熟呢隻牌子既人先會知邊年出咩野色, 邊年出邊款

你問我上年2009年出過咩野色我都唔清楚, 是關年年出黎出去都係差唔多色, 唔去仔細查考+熟呢隻牌子既人根本唔會知
我自己同事連巴黎世家都未聽過wor(不過佢地只係識LV/Gucci架咋),笑死~~~~~~~~~

男爵府

I sorry to say, that colour isn't very nice. If I were you I would go for dark colours because it doesn't get dirty easily and this colour doesn't have resellable value.

大宅

原帖由 ibmabc 於 10-3-27 04:30 PM 發表

其實最好買黑色, 永遠都興呢個色, 不過就好common無咩特別, 多人有!
如你唔係要走在潮流尖端既時裝界人士, 用既著既都要最新款既話, 身邊朋友都未必知係幾時+邊年出既色, 除非係好熟呢隻牌子既人先會知邊年出咩野 ...

夏天用白色既袋真係好靚既
lv同埋gucci通街都係真係唔想再買佢d袋喇!

複式洋房

梗係黑色啦! 我都係買黑色! 如果其它色就有時會減價! 黑色永遠都唔會!

大宅

I also bought the black color one

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Where's the shop? Any sales now? Thx.

複式洋房

black with rose gold hardware is very very good ar!!!

男爵府

如果比我我吾會諗LEE個色,污糟左你吾會想用,同好SUMMER FEEL, 加少少錢買過四季帶出來都吾覺OUT顏色,除非你好LIKE啦!

伯爵府

I bought a green one at Joyce...

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 joannemak 於 10-6-23 12:12 發表
I bought a green one at Joyce...
how much?

伯爵府

原帖由 htts 於 10-6-23 12:27 發表
how much?

after 10%off is $11XXX...

男爵府

請問點做coating? 我有幾個粉紅色羊皮袋,慘得好快!心痛!!

原帖由 missuruby1016 於 10-3-26 18:08 發表
呢度有位會員都有呢個。
夏天色方面襯衫,不過白色底兼羊皮勁易污糟、較難打理!如果要買就一定要做好coating先用喇。
專門店正價就賣$12,500(如果仲有的話)。而我見名X站個website仲有,不過唔同色(紅色同黃色位置掉轉)。 ...
親子王國以外之連結已被刪除

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問去HanXX買信唔信得過,我見到佢賣Balenciaga好似
好平,但唔知信唔信得過,因為我見e+出面好多A貨好似的,
有無人去買過,因我從未買過balenciaga唔知點分真定假.
THANKS!

首頁

尾頁

跳至