自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

先後三次打去話要中止合約, 每次都會話送多d野, 包括免費延長合約十四日, 搵師傅上門chk下咁, 由話免八個月月費減到免十二個月月費, 住宅電話加送來電顯示等等增值服務, 再加十五個台及四個電影頻道, 而家係$159一個月, 免第2,4,6,8......月份月費, 為起上黎兩年既月費每月唔洗$80, 平成咁攪我都唔捨得轉呀!

公爵府

好媽媽勳章

呢條線的服務送都唔要
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

可能你覺得我要左d垃圾, 冇得揀之下都係貪平姐!

原帖由 mimi88 於 10-3-26 22:01 發表
呢條線的服務送都唔要

別墅

好媽媽勳章

佢地成日都係咁,,,唔好用佢啦

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 tartaqueso 於 10-3-26 18:45 發表
先後三次打去話要中止合約, 每次都會話送多d野, 包括免費延長合約十四日, 搵師傅上門chk下咁, 由話免八個月月費減到免十二個月月費, 住宅電話加送來電顯示等等增值服務, 再加十五個台及四個電影頻道, 而家係$159一個 ...

我合約都到咗期,依家用緊正價,差不多$300蚊1個月,我想cut咗佢上第2個平d台,但我老公唔多想,唔想煩,唔想又搵人安機還機,等我下個月又試下CUT鬼咗佢,睇下會唔會有平d先,有就留低,無就轉去香港x頻 ~

佢俾呢個優惠plan你,係咪一定要用信用card過數?
thanks~
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好平喎, 啱晒我呢d唔係成日喺屋企上網既人.

別墅

呢間公司真係唔得....
我以後都唔會用佢.....
幾平都假....

男爵府

唔知係咪要用咭過數喎! 做開就係. 我都係好怕駁線還機, 求其上到網就得個種人

原帖由 sandy2008 於 10-3-27 03:09 發表

我合約都到咗期,依家用緊正價,差不多$300蚊1個月,我想cut咗佢上第2個平d台,但我老公唔多想,唔想煩,唔想又搵人安機還機,等我下個月又試下CUT鬼咗佢,睇下會唔會有平d先,有就留低,無就轉去香港x頻 ~

佢俾呢個 ...

男爵府

i want to join it
can you tell me the staff number please?

thanks so much!!!
[url][/url]

男爵府

我都想join, 可不可以把聯絡人資料給我?

原帖由 tartaqueso 於 10-3-26 18:45 發表
先後三次打去話要中止合約, 每次都會話送多d野, 包括免費延長合約十四日, 搵師傅上門chk下咁, 由話免八個月月費減到免十二個月月費, 住宅電話加送來電顯示等等增值服務, 再加十五個台及四個電影頻道, 而家係$159一個 ...

首頁

尾頁

跳至