嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

8歲小朋友 , 這段時間打噴嚏打得好犀利 , 有鼻水 , 朝早起身個陣仲連打幾個 , 以前係間中會打一兩個 .
阿爺阿爸都有鼻敏感 . 會遺傳嗎 ? 怕會影響到日常生活同埋學習 , 想儘早帶他去睇下 . 請問各位媽媽可否介紹下專科醫生診所或者邊間私家好D ?! 十分多謝 !

大宅

旺角中心1502室梁頌賢醫生.TEL: 27876363
原帖由 Joanne_lau 於 10-3-26 10:46 發表
8歲小朋友 , 這段時間打噴嚏打得好犀利 , 有鼻水 , 朝早起身個陣仲連打幾個 , 以前係間中會打一兩個 .
阿爺阿爸都有鼻敏感 . 會遺傳嗎 ? 怕會影響到日常生活同埋學習 , 想儘早帶他去睇下 . 請問各位媽媽可否介紹下 ...

子爵府

黃雅信, 尖沙咀, 好勁, 但唔平, 平均都要差唔多1,000/次

原帖由 Joanne_lau 於 10-3-26 10:46 發表
阿爺阿爸都有鼻敏感 . 會遺傳嗎 ? 怕會影響到日常生活同埋學習 , 想儘早帶他去睇下 . 請問各位媽媽可否介紹下 ...

子爵府

原帖由 maymycheung 於 10-3-26 22:18 發表
黃雅信, 尖沙咀, 好勁, 但唔平, 平均都要差唔多1,000/次
請問DR.黃向中環係咪都有診所? 細心嗎?

複式洋房

Dr. Chau Chun Kuen at Baptist hospital

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

李國祥 中環區 約$1000.00

大宅

請問以上提供的是否for 兒科呀? 阿仔想去吸耳屎呀!

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆 7# PrinceAaron 的文章

我提供的李醫生是兒科的,我小時做耳鼻喉手術都是找佢 . 行內都算出名

首頁

尾頁

跳至