夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

我都在家很安份的照顧家庭,7年沒性生活,我一直都沒怀疑他有第三者,但結果就出人意表...所以無奈,離婚,.雖然還是兼職,但和女兒很開心,原來我女兒知我以前唔開心都很想我離的,我現在才知,以前考慮就是怕對女兒影響唔好,原來是相反的,因為D衰男人心唔在家,連放在個女身上的愛也沒有了,所以一個家根本沒愛,對她影響真的很大,各位樓主,愛不是施舍,沒有了就不要強求,我沒有怪他在外有女人,我只是怪他一直咁對我好殘忍,

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

叻叻 ....你囡囡有幾大呀?
原帖由 ILENE 於 10-3-26 09:20 發表
我都在家很安份的照顧家庭,7年沒性生活,我一直都沒怀疑他有第三者,但結果就出人意表...所以無奈,離婚,.雖然還是兼職,但和女兒很開心,原來我女兒知我以前唔開心都很想我離的,我現在才知,以前考慮就是怕對女兒影響唔好 ...
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

別墅

衰男人 , 不要也罷 , 重過新生活,
開開心心迎接未來幸福 . 加油 !

伯爵府

係呀,我真係好同意,
成日在bk見到D MAMA話為左子女,
沒感情,討厭,憎恨,甚至打架,
還在一起,
其實佢地知唔知,小朋友好敏感架,
佢地FEEL到父母相唔相愛,
家溫唔溫暖,
佢地寜願要2個分開了,沒憎恨,
獨立地愛佢既父母.

大宅

比個叻你   

禁止訪問

民房

祝福你

等待驗證會員

回覆 5# al1913 的文章

很後悔呢度講自己的事,但又想和其它同路人有點借鏡,但現在我有麻煩了,男的看了也關心一下,實在不怎樣接受.發表出去的言論可以刪除嗎 ?有冇人指點一下,不胜感謝

瑪瑙宮

你改咗個名,唔比佢知囉!!我好憎D男人8到成個8婆咁,我地喺度發言關佢咩事吖!樓主你記住唔好心軟,要硬淨D!
原帖由 ILENE 於 10-3-26 21:32 發表
很後悔呢度講自己的事,但又想和其它同路人有點借鏡,但現在我有麻煩了,男的看了也關心一下,實在不怎樣接受.發表出去的言論可以刪除嗎 ?有冇人指點一下,不胜感謝 ...

大宅

原帖由 ChammyMAMA 於 10-3-26 22:18 發表
你改咗個名,唔比佢知囉!!我好憎D男人8到成個8婆咁,我地喺度發言關佢咩事吖!樓主你記住唔好心軟,要硬淨D!

呢位小姐好似身同感受咁wor!! XDD

男爵府

瑪瑙宮

我覺得只要硬淨D,嗰D廢人講咩都根本唔洗理啦,我嗰隻濺嘢都成日上嚟睇下我喺度同大家傾D咩,講D咩架啦!我覺得一個人見得人,拜得神,根本唔需要因為避開一個人,而要改名換姓架,但樓主,如果你個人唔夠硬心腸,而你又想繼續喺度揾人傾訴嘅話,你就要改名,唔好比嗰D廢人知道嗰個係你喇!!
原帖由 meichi 於 10-3-26 23:08 發表

呢位小姐好似身同感受咁wor!! XDD

珍珠宮

原帖由 ILENE 於 10-3-26 21:32 發表
很後悔呢度講自己的事,但又想和其它同路人有點借鏡,但現在我有麻煩了,男的看了也關心一下,實在不怎樣接受.發表出去的言論可以刪除嗎 ?有冇人指點一下,不胜感謝 ...

按"編輯"就可以刪除
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

首頁

尾頁

跳至