論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我隻c o野整chicken wing 都幾好食o家, 不過其他就整o黎整去都係果幾味, 真係悶c人呀!!!!

公爵府

我係自己買餱既, 所以d餱係我諗, 不過工人姐姐都識整好多野食~~

男爵府

買多幾本書俾佢跟住煮啦. 不過你要先睇清楚裡面用嘅材料佢識唔識買.

別墅

我姐姐整好多野, 佢自己諗買乜野, 有時會炒蟹添, 仲有五香牛展, 正

大宅

好媽媽勳章

我工人識煮好多餸, 我見佢咁叻, 所以買左本食譜比佢照煮.. 佢睇食譜,學左煎豪餅, 煮得好好食

子爵府

my maid is going to be work for our family for 2 years, her cooking is improving in a way that rarely have raw food!

子爵府

o華......你真係有福呀!!!! 我果個呀...唉

原帖由 raysnow 於 10-3-26 23:39 發表
我姐姐整好多野, 佢自己諗買乜野, 有時會炒蟹添, 仲有五香牛展, 正

男爵府

亞姐識整好多唔同味既雞翼,炒鴨舌好味到不得了,用欖角蒸排骨又係超好食,再煮個韭黃粉絲炒蛋....正....,仲有洋蔥炒蛋,蕃茄皮蛋炒蛋 ! 正正......

比本cook book佢,佢自己攪掂晒 ! 佢之前仲未黎過hk架,我只係教過佢2晚煮飯咋,之後就比cook book佢自己攪 ! 超好味 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

珍珠宮

初黎既, 成日同一款餸我會體諒~

過左3個月, 我就一定有要求~ 我會比幾本cook book佢, 同埋講明: [比多d驚喜我!!]

so far 都唔錯~ 我唔識講佢煮咩餸, 但一定食到你要tim 飯啦~~

首頁

尾頁

跳至