烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

thanks !!!!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

awfully chocolate??
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=26282

子爵府

2024年龍年勳章

係 中環堅道...not only cake, 佢既 chocolate ice-cream 都好正...

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 MuiTse 於 10-3-26 17:38 發表
係 中環堅道...not only cake, 佢既 chocolate ice-cream 都好正...

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=32193

男爵府

前幾日食過, 真係好好味:)
買之前, 最好打去訂左先, 果日下午WALK IN D人買都冇晒啦...
原帖由 YanYan0116 於 10-3-27 09:35 發表

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=32193

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問你地覺得邊隻味最好食呢?

蛋糕易吾易溶, 因為我要搭 MTR 拿去觀塘, 怕太長途會溶

男爵府

原帖由 blue_bird 於 10-3-29 09:42 發表
請問你地覺得邊隻味最好食呢?

蛋糕易吾易溶, 因為我要搭 MTR 拿去觀塘, 怕太長途會溶

我上次拿住成個半鐘,都唔覺得好溶.
我只是食過全朱古力味,如果係朱古力粉絲一定激鐘意,朱古力味濃而不甜,配合海綿旦糕,唸起都想食:loveliness:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 momo007 於 10-3-30 21:48 發表

我上次拿住成個半鐘,都唔覺得好溶.
我只是食過全朱古力味,如果係朱古力粉絲一定激鐘意,朱古力味濃而不甜,配合海綿旦糕,唸起都想食:loveliness:

Thx momo007 , 我試過聖安娜個 75 度蛋糕, 好多人話好食但我覺得一般, 呢間專做朱古力既有信心d, 真係要揾日去買個試下

男爵府

聖安娜嗰d cake普通過唔普通,d人話好食只係同聖安娜其他cake比

原帖由 blue_bird 於 10-3-31 03:51 發表

Thx momo007 , 我試過聖安娜個 75 度蛋糕, 好多人話好食但我覺得一般, 呢間專做朱古力既有信心d, 真係要揾日去買個試下

大宅

原帖由 Mcube 於 10-3-28 14:09 發表
前幾日食過, 真係好好味:)
買之前, 最好打去訂左先, 果日下午WALK IN D人買都冇晒啦...

嘩!原來要訂架,好彩見到你咁講咋,thanks!

複式洋房

原帖由 MuiTse 於 10-3-26 17:38 發表
中環堅道...not only cake, 佢既 chocolate ice-cream 都好正...

There are another 2 shops.
One is in Causeway Bay on Sun Hui Road.
Another one is in Tsim Sha Tsui (Mall K11).

首頁

尾頁

跳至