跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

因為個人開始漲大0既關係, 早幾日去買左孕婦underwear. 點知, 我發現我個人嚴重抗拒孕婦0既物件, 一望到d underwear 就想嘔. 唔知有冇人好似我咁? 唔知可以點樣克服哩個心理關口呢?

別墅

我最初都好抗拒架,個個都話成塊pizza咁,
但當試著過,就feel到比以前著開底底舒服,
始終我哋個肚真係漲大咗嘛
我會揀好款d底底買,最憎肉色呀,淨色呀

公爵府

原帖由 zumilaw 於 10-3-26 16:58 發表
我最初都好抗拒架,個個都話成塊pizza咁,
但當試著過,就feel到比以前著開底底舒服,
始終我哋個肚真係漲大咗嘛
我會揀好款d底底買,最憎肉色呀,淨色呀

邊度有d好款d呀? 我行左幾間有牌子0既都係得肉色果d咋.

別墅

其實有無需要? 因我現仲著緊未有時既under

大宅

我d朋友著普通底底到生呀...
我都諗緊買唔買孕婦底底好....如果遲吓要用肚Cool時, 會唔會個肚太多野呢? 底底+肚Cool+孕婦褲, 熱屎人....

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我尋日買左:半打底底 + 幾件leggings, 今日開始著, 真係超c服, 我諗我會著到生

別墅

15週之後, 雖然無增重過, 但發現肚已經明顯大咗, 平日著開內褲唔舒服.

我都好抗拒孕婦內褲, 覺得好醜, 由於我著開M&S內褲, 所以我買咗16號同18號的M&S高腰內褲, 16號可以拉到35幾吋腰左右, 18號可以去到40吋以上. 一包五條$185, 第二包半價. 諗住平平地, 唔啱先買孕婦內褲.

我開始著緊16號, 橡筋位係肚上面, 鬆鬆地, 都舒服, 我覺得ok. 暫時著住先...

大宅

我都覺得孕婦內衣褲好d....
其實都吾使好貴,平有平買,但可以舒服好多~~
而且而家開始著都可以著到半年....同平時買o既差吾多姐~
今日我都買左....

別墅

原帖由 lovestarry001 於 10-3-27 12:05 發表

邊度有d好款d呀? 我行左幾間有牌子0既都係得肉色果d咋.

你試下網上搵
http://babyhome.silver.yp.com.hk/index_topic.php?did=19796&didpath=/19796&charset=big5

http://www.kidsnstuffs.com/catalog/index.php?cPath=37_59

我覺得印花款好過淨色囉

公爵府

原帖由 zumilaw 於 10-3-29 10:00 發表

你試下網上搵
http://babyhome.silver.yp.com.hk/index_topic.php?did=19796&didpath=/19796&charset=big5

http://www.kidsnstuffs.com/catalog/index.php?cPath=37_59

我覺得印花款好過淨色囉 ...

yeah~~唔該晒呀! 我諗唔駛望住果幾條肉色底底我應該唔會作嘔, thx!!!!!

別墅

我仲著緊平時d低腰un... 反而買過有d孕婦內褲焗到我出熱痱,總之一定要全棉,著得落就ok啦~

大宅

底底我換左成個月啦。
啱啱買過d bra bra, 因為平時著個d cool住, 同埋好似壓扁個乳頭咁, 但其實我個乳房唔算漲得好勁, 係有大到既, 不過我係細胸人, 依家換左個d餵奶胸圍對我黎講仲好大個, 我諗可以比多d空間再漲。主要d帶長d無咁cool, 係舒服d既。

大宅

under我就未有買, 暫時都ok; 但bra2個月前已經換, 因為cool得好緊

現在連平時穿的睡褲都換左, 橡筋太緊了, 將一條孕婦legging 當屋企褲 / 睡褲著, 舒服好多

首頁

尾頁

跳至