網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得佢依家可能多咗好多嘢做,所以真係好鬼亂, 以後都唔知用唔用佢好? 已經出咗幾次錯,依家冇乜信心用佢..

啱啱呢次佢寄漏咗一件最重要既俾我, 卻寄多咗一件人哋既貨俾我. 依家仲話已賠錢俾人, 件貨送俾我, 我話唔要,佢叫我掉咗佢.我都唔知點好??

我知道其實佢都好慘, 但點解件貨已搵到, 點解唔叫人哋退錢俾佢, 我幫佢寄返俾人呢? 香港寄香港好平啫.

男爵府

好媽媽勳章

我都有同感呀

我今次第一次用集運, 22/3問左佢會接新order, 即日拍左4 單交易, 通知埋佢4 個快递資料, 到25/3上午見到佢前一日已經收哂貨, 咁就離線旺旺問佢係咪收左貨同幾$$運費, 但就無覆我, 到25/3夜晚見佢在線, 再問佢多一次, 佢就話未到喎, 我話見到你已經簽收哂喇, 佢先話係喎睇到喇, 攬到要26/3(星期五)至出貨, 我要29/3(星期一)至收到, 前前後後要成8 日

我都唔知下次仲搵唔搵佢好......

大宅

我依家都有啲陰影, 雖然佢做嘢係有交帶, 但近呢兩次成日出錯. 我見佢真係多咗好多單, 每日都有成廿幾個, 點會唔出錯呀?

男爵府

BK Milk勳章

但唔用佢的話, 用順豐真係貴嘛;

你收到你果件貨未呀?佢係咪已經補發俾你?

男爵府

BK Milk勳章

其實佢寄多左一件俾你, 都賠左錢, 如果真的收件人肯退先算啦, 其實究竟係咩黎, 可能件野唔係好貴, 賠少少only咪費時煩囉

大宅

原帖由 April_B 於 10-3-27 23:14 發表
其實佢寄多左一件俾你, 都賠左錢, 如果真的收件人肯退先算啦, 其實究竟係咩黎, 可能件野唔係好貴, 賠少少only咪費時煩囉

係啫,但件貨唔係我架。我都唔想佢擺喺我度。或者人哋有用呢。買得返嚟梗係好想要。

我果件佢又冇寄俾我,我果件好重要架。我個女等咗好耐架。依家仲要再另外再俾多一次首重運費。

伯爵府

妳住邊區....買d咩呀???

原帖由 miumiu98765 於 10-3-28 14:09 發表

係啫,但件貨唔係我架。我都唔想佢擺喺我度。或者人哋有用呢。買得返嚟梗係好想要。

我果件佢又冇寄俾我,我果件好重要架。我個女等咗好耐架。依家仲要再另外再俾多一次首重運費。 ...

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 miumiu98765 於 10-3-28 14:09 發表

我果件佢又冇寄俾我,我果件好重要架。我個女等咗好耐架。依家仲要再另外再俾多一次首重運費。 ...

吓?要再俾首重?

首頁

尾頁

跳至