潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

YMK 會唔會買假貨呀??我見有d貨好平,會唔會有問題呀??

禁止訪問

大宅

甘咪唔識好容易買到假野.....

別墅

但我又唔明, 如果佢咁有問題, 應該有人投訴, 點會生到咁(內)????

子爵府

我朋友響果樹做SALES...佢話佢地唔係賣假貨..係響外國入貨...例如響果樹買"COOL 池"的話,之後有咩"損傷甩漏"可以拎去香港專門店搞..只要對專門店D人話響外國買既就可以了....

複式洋房

ICIC.......

大宅

但係我朋友試過拎係外國買的袋去GUCCX整,D sales一聽到係外國買態度就好串,而且仲一定要佢出示係外國買個張單...

原帖由 JoeyJoey 於 10-3-29 10:56 發表
我朋友響果樹做SALES...佢話佢地唔係賣假貨..係響外國入貨...例如響果樹買"COOL 池"的話,之後有咩"損傷甩漏"可以拎去香港專門店搞..只要對專門店D人話響外國買既就可以了.... ...

禁止訪問

男爵府

我之前都係GUCCI LANDMARK專門店買過手袋,但之後唔見左張單,我都照拿回GUCCI整,OK,無問題,佢地唔需要睇單的。我估,係個別專門店的SALES的問題,你試下去中環果間專門店,D職員的服務態度好好,千萬不要去TST果間。

原帖由 CatEgg 於 10-4-2 00:54 發表
但係我朋友試過拎係外國買的袋去GUCCX整,D sales一聽到係外國買態度就好串,而且仲一定要佢出示係外國買個張單...

首頁

尾頁

跳至