潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

www.rolex.com.hk

大宅

子爵府

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

個官方網站好唔掂羅,起碼仲有2隻,個網係無呀.

我要食牛柳

珍珠宮

醒目開學勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可以 post 出上睇嗎 ???
原帖由 咸濕大師 於 10-3-29 14:56 發表
個官方網站好唔掂羅,起碼仲有2隻,個網係無呀.

子爵府

回覆 4# 咸濕大師 的文章

您好咸濕大師! 請問第1隻 178341 大約幾多錢, thank you

侯爵府

原帖由 鎰仔mama 於 10-3-30 09:19 發表
可以 post 出上睇嗎 ???

妳叫,當然可以啦,

我要食牛柳

侯爵府

原帖由 Money媽 於 10-3-30 09:45 發表
您好咸濕大師! 請問第1隻 178341 大約幾多錢, thank you

妳見hk有咩?hk未有可來有價錢呢?
我要食牛柳

翡翠宮

thank you...... 大師
原帖由 咸濕大師 於 10-3-30 11:15 發表

妳叫,當然可以啦,

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs466.snc3/25583_ ...

翡翠宮

i like this one how much ??
原帖由 咸濕大師 於 10-3-30 11:15 發表

妳叫,當然可以啦,

侯爵府

原帖由 鎰仔mama 於 10-3-30 11:55 發表
i like this one how much ??

一樣個句,hk未有何來有價錢呢?但我估啦,陶瓷圈,6萬無走雞,我睇過2010,basel,好多品牌都用了陶瓷圈,本來有條好毒的link,之前唔敢放上來,因為條link,睇左d錶真係好靚,但之後俾rolex收反,因為入面有一隻exp2橙針,但rolex打算2011年至出,條link已經無左了.但我有一張圖,可以一見真身.

再毒一毒妳先,

我要食牛柳

男爵府

橙針靚!

綠圈綠面見過真身,勁似toy watch,唔靚(個人認為)

而家我同老公都等緊tudor隻再版monte carlo,勁靚

原帖由 咸濕大師 於 10-3-30 12:39 發表

一樣個句,hk未有何來有價錢呢?但我估啦,陶瓷圈,6萬無走雞,我睇過2010,basel,好多品牌都用了陶瓷圈,本來有條好毒的link,之前唔敢放上來,因為條link,睇左d錶真係好靚,但之後俾rolex收反,因為入面有一隻exp2橙針,但rol ...

子爵府

原帖由 happyvv 於 10-3-30 12:55 發表
橙針靚!

而家我同老公都等緊tudor隻再版monte carlo,勁靚

agree..
我同老公睇報紙圖片後, 都覺得好似 toy watch, 即係個樣好假

侯爵府

原帖由 happyvv 於 10-3-30 12:55 發表
橙針靚!

haha,係唔係佢呀?我都等緊佢呀.
http://www.youtube.com/watch?v=aBtOUrMK-Fk
我要食牛柳

翡翠宮

如果真係6萬幾, 我又唔打算買 ru ~

exp2 橙針有冇黑底架 ??
大師, 你唔好再引我喇, 我頂唔順架
原帖由 咸濕大師 於 10-3-30 12:39 發表

一樣個句,hk未有何來有價錢呢?但我估啦,陶瓷圈,6萬無走雞,我睇過2010,basel,好多品牌都用了陶瓷圈,本來有條好毒的link,之前唔敢放上來,因為條link,睇左d錶真係好靚,但之後俾rolex收反,因為入面有一隻exp2橙針,但rol ...

侯爵府

原帖由 鎰仔mama 於 10-3-31 10:00 發表
如果真係6萬幾, 我又唔打算買 ru ~

exp2 橙針有冇黑底架 ??
大師, 你唔好再引我喇, 我頂唔順架

橙針,rolex已經收反,2010年,唔出.
我要食牛柳

男爵府

yes!咪就係等緊佢囉!不過都要睇下真身幾錢先得,因為vintage嗰隻都係賣六萬幾

原帖由 咸濕大師 於 10-3-30 17:52 發表

haha,係唔係佢呀?我都等緊佢呀.
http://www.youtube.com/watch?v=aBtOUrMK-Fk

侯爵府

原帖由 happyvv 於 10-3-31 10:06 發表
yes!咪就係等緊佢囉!不過都要睇下真身幾錢先得,因為vintage嗰隻都係賣六萬幾

現在據我知,是大約hk$30000
我要食牛柳

男爵府

唔平喎!

原帖由 咸濕大師 於 10-3-31 10:14 發表

現在據我知,是大約hk$30000

首頁

尾頁

跳至