興趣嗜好

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

好多潮媽都轉用iphone,
不如講下有咩好的application 可以用呀
free既就更好

我首先推介既係 free app <olarize>
可以影到保麗萊feel的相 or
將普通相變成保麗萊feel

好得意好靚架.

洋房

今日到書店見到張POSTER介紹本講男女的書的APPS,好奇買左睇下,又幾抵死WOO, 特別係有個CHAPTER講男人的十個大話,哈哈哈......如有興趣自己去"BOOKS"度買啦

原帖由 BabyNestoratie 於 10-3-28 23:56 發表
free既就更好

我首先推介既係 free app

好得意好靚架. ...

anniekaka1993  咩名、?  發表於 14-1-24 19:40

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 BabyNestoratie 於 10-3-28 23:56 發表
free既就更好

我首先推介既係 free app

好得意好靚架. ...

你好呀, 我都有download 到<olarize>
但我未知怎樣用, 可否教下我, 唔該

別墅

Dear 小彬女,

<olarize> 的封面係
左:一本相簿 (load from photo album)
右:一部相機 (take a photo)

想將普通相變成保麗萊feel --> 按相簿 (load from photo album) --> 選你想變成保麗萊相的相簿 -->再選其中一張 --> 之後佢會變左保麗萊-->按一下screen--> 按TAG -->按一下"enter tag"-->出現keyboard --> 打你想出現係保麗萊的字-->按done --> 按一下screen--> 按save-->ok

hope it helps

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 JFFamily 於 10-3-29 01:22 發表
今日到書店見到張POSTER介紹本講男女的書的APPS,好奇買左睇下,又幾抵死WOO, 特別係有個CHAPTER講男人的十個大話,哈哈哈......如有興趣自己去"BOOKS"度買啦

...

本書叫咩名呀
愛 我 就 別 傷 害 我

洋房

叫<妙趣男女>呀,去CATEGORIES->BOOKS 就見到

幾過癮,同我之前買了的另一本IPHONE書有O的唔同,好明顯設計過同埋諗過點整靚O的本書

原帖由 kitwong 於 10-3-30 01:15 發表

本書叫咩名呀

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 BabyNestoratie 於 10-3-29 23:14 發表
Dear 小彬女,

的封面係
左:一本相簿 (load from photo album)
右:一部相機 (take a photo)

想將普通相變成保麗萊feel --> 按相簿 (load from photo album) --> 選你想變成保麗萊相的相簿 -->再選其中一張 --> 之 ...

真係唔該晒, 我會試下架啦, thank a lot!

別墅

you are welcome

別墅

我又DL左一個free app game 啦, 係<unblock me>
係將舊紅色的木推向出口的game
搭車等人最岩呀, 可消磨時間又可動動腦筋
try try la~~~

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

zombie farm 都幾好玩! 而家種近菜。 不過有些東西(個腦)要比錢買﹙當然我係唔會買!
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

別墅

我又好玩好笑的free apps 介紹
<OldBooth>
可以將你/朋友/家人的頭key落去D懷舊look到
真係好搞笑呀~~
佢可以adjust brightness, turn & rotate, zoom in & out of the photos,
最緊要又係free 的嘛~~try try

洋房

你地有無DOWNLOAD個$0.99的電子書工具APPS? 我覺得太過份了,侵犯了很多書的版權.....不過出版社唔理都無法啦

原帖由 BabyNestoratie 於 10-4-6 12:52 發表
我又好玩好笑的free apps 介紹

可以將你/朋友/家人的頭key落去D懷舊look到
真係好搞笑呀~~
佢可以adjust brightness, turn & rotate, zoom in & out of the photos,
最緊要又係free 的嘛~~try try ...

別墅

no wor, 我暫時都用free apps only.
除非好吸引先會考慮

你講的那個電子書工具係做咩架?
點侵犯版權呀?thanks

洋房

You can download many many books without charges through their site

quote]原帖由 BabyNestoratie 於 10-4-9 16:18 發表
no wor, 我暫時都用free apps only.
除非好吸引先會考慮

你講的那個電子書工具係做咩架?
點侵犯版權呀?thanks [/quote]

別墅

i see, 但會唔會係D出版社同意架, 要收$喎.....

大宅

try this

原帖由 BabyNestoratie 於 10-4-1 21:29 發表
我又DL左一個free app game 啦, 係

"rushHrfree" even better

別墅

又有好apps介紹, 今次係好實用的!
<行Guide Leisure>
佢可以locate你的位置, 然後show你附近的食店, 銀行, 公司等等野. ....好好用好方便!!

別墅

又有好apps介紹啦
尼個叫<Text Me>
係一個可以免費send SMS俾同你不同電話台的朋友既free apps (要大家同時都用佢先得)
其實之前都有一個一樣的application叫"What's app"
但佢而家已經要收錢啦
所以大家一齊用佢啦

男爵府

畀面勳章

Share Game 得唔得架??
Doodle Jump 好好玩, 不過要pay0.99
另外我見好多人玩we rule, 其實好唔好玩呢??

男爵府

畀面勳章

呢個我都有玩!!~

原帖由 BabyNestoratie 於 10-4-1 21:29 發表
我又DL左一個free app game 啦, 係

首頁
12345...12

尾頁

跳至