自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

頭先電台葛文輝打黎,話祝我生日快樂.因為太突然.我仲以為係要借錢俾我使0既財務公司添.啱啱想講,我唔需要啦. 跟住,原來係我家勞工打電話上電台錄咗段心底話俾我聽.

係祝我生日快樂,多謝我湊小朋友.講得好感人.搞到我係咁喊......係咁喊.........連勞工講咗啲咩說話,我都唔係好記得.依家覺得有小小遺憾添~~

因為太突然.我平時又少聽收音機.頭先心跳加速,暈暈地添~~

快樂的甜芋快樂的甜芋

伯爵府

好sweet呀 ~~ 咁我祝你生日快樂
原帖由 甜芋 於 10-4-21 14:43 發表
頭先電台葛文輝打黎,話祝我生日快樂.因為太突然.我仲以為係要借錢俾我使0既財務公司添.啱啱想講,我唔需要啦. 跟住,原來係我家勞工打電話上電台錄咗段心底話俾我聽.

係祝我生日快樂,多謝我湊小朋友.講得好感人.搞到 ...

男爵府

原帖由 吱喳婆 於 10-4-21 14:46 發表
好sweet呀 ~~ 咁我祝你生日快樂

多謝呀,吱喳婆.
快樂的甜芋快樂的甜芋

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

:) :) ....Happy Birthday!!!

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

你老公對你真係好,我老公彩我都傻..好幸福ar你...生日快樂ar!!!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

好sweet呀! 有時聽這節目,都會諗吓,如果有一日,我收到這電話,會有什麼反應,應該都係喊晒ga la.

祝您生日快樂!

原帖由 甜芋 於 10-4-21 14:43 發表

係祝我生日快樂,多謝我湊小朋友.講得好感人.搞到 ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

意外驚喜

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

好媽媽勳章

最衰呢個唔係FACEBOOK,
如果唔係我實會比
讚X1000000000000000000000

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係好sweet呀

happy birthday

男爵府

原帖由 我想生三個 於 10-4-21 14:48 發表
勞工??老公??

我叫佢做勞工:mrgreen:
快樂的甜芋快樂的甜芋

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sweet sweet ar !!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

畀面勳章

生日快樂!

翡翠宮

好媽媽勳章

嘩 ~~ 好 sweet 呀...

Happy birthday ~~

一定要上網搵番, 錄起佢...

今晚, 諗住點多謝 老公個 驚喜 先....

子爵府

lum c

侯爵府

醒目開學勳章

你老公真係sweet到震呀!!!

祝你生日快樂!

男爵府

原帖由 nono76 於 10-4-21 14:49 發表
你老公對你真係好,我老公彩我都傻..好幸福ar你...生日快樂ar!!!

我地一齊,平平淡淡.結婚13年了.
快樂的甜芋快樂的甜芋

首頁
12345...6

尾頁

跳至