跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

MAMA們, 入來part 13繼續吹水吖~

part 12
http://forum.baby-kingdom.com/thread-2819863-1-1.html###

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

報到先

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

引用:
原帖由 De_baby1 於 10-4-21 18:13 發表
hi all,

今日公司retreat 晨咁早要起身,兼悶左我成日,累

house warming果度,我琴晚同c6講,佢話咁遠你地都來 你地預最快都要5月尾6月頭啦,等我間屋真係ready,我再organize

jelly,

...

我又報名

大宅

好媽媽勳章

ada, 你C6真係好浪漫~冧C..我成日同C6講叫佢唔好嘥錢送花, 又貴又無得留念...但其實我都好想收花(女人總是口是心非)~我C6係求婚送過一次咋~~
我有個朋友又係生仔果日收到C6花,我見到都覺得好甜丫....咪同我C6講..你睇下人地幾有心思.....
睇下佢下胎識唔識做先

雨晴, MINCOLA, JENNY,
我又係同C6拍左成10年拖先結婚...TIMING到囉咪結婚...其實什麼熱戀期一早都過哂了..呵呵

RE:萬寧印花
我都有4個喎~邊個要呢?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

報到!
birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

男爵府

報到!

兒女是耶和華所賜的產業.所懷的胎、是他所給的賞賜。
詩 127:3

我的肺腑是你所造的.我在母腹中、你已覆庇我。我要稱謝你、因我受造奇妙可畏.你的作為奇妙.這是我心深知道的。
詩篇139:13-14

子爵府

各淘寶精英,

有冇bb充氣泳池既link??

&請問第二胎媽咪, 高身的比佢真係可以swim好定矮身only玩水既好??
birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

大宅

好媽媽勳章

Hi! 早晨!報到先!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

報到

★★★★

子爵府

各位:

如果有多萬寧印花話, 可唔可以俾我呀?我想換腰墊呀!

Thanks a lot

★★★★

子爵府

原帖由 jizoe 於 10-4-22 01:38 發表
RE:萬寧印花
我都有4個喎~邊個要呢?

May I ????

★★★★

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

報到

大宅

我又報到!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

報到~ 早晨呀 ^^

Resign 左個人寧"捨" relax 同 happy =p

子爵府

充氣泳池既link-->有呀,但我依趕住過海出血 ,晏d先比你ok?

因為我呢排都諗住買intex既波波池波波....你等我唔切既話,可以係淘寶search "aqua" / "index" , index 好多款,揀到眼都花

原帖由 piglet0529 於 10-4-22 08:50 發表
各淘寶精英,

有冇bb充氣泳池既link??

&請問第二胎媽咪, 高身的比佢真係可以swim好定矮身only玩水既好??

大宅

原帖由 jizoe 於 10-4-22 01:38 發表
ada, 你C6真係好浪漫~冧C..我成日同C6講叫佢唔好嘥錢送花, 又貴又無得留念...但其實我都好想收花(女人總是口是心非)~我C6係求婚送過一次咋~~
我有個朋友又係生仔果日收到C6花,我見到都覺得好甜丫....咪同我C6講..你 ...

冇錯, 都係因為timing就結吧...

男爵府

Jelly,
幾時返新工?
原帖由 jelly-pudding 於 10-4-22 09:49 發表
報到~ 早晨呀 ^^

Resign 左個人寧"捨" relax 同 happy =p

兒女是耶和華所賜的產業.所懷的胎、是他所給的賞賜。
詩 127:3

我的肺腑是你所造的.我在母腹中、你已覆庇我。我要稱謝你、因我受造奇妙可畏.你的作為奇妙.這是我心深知道的。
詩篇139:13-14

大宅

原帖由 De_baby1 於 10-4-22 09:54 發表
充氣泳池既link-->有呀,但我依趕住過海出血 ,晏d先比你ok?

因為我呢排都諗住買intex既波波池波波....你等我唔切既話,可以係淘寶search "aqua" / "index" , index 好多款,揀到眼都花

...

de_baby,

你過海出血時, 可唔可以幫我睇下有冇薄一大張的play mat呀?

首頁

尾頁

跳至