單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

事發至今已經3年(3年前揭發,一年前離婚)
現實中重未遇過弧狸精小姐,但見過ex和她的合照!
最近兒子又經常發皮氣令我無所識從~本來很累了的今天,很早已上床熟睡!一向所有事都睇得開兼擁有樂觀性格的我!偏偏今晚發埋d咁樣的夢,把我重睡夢中叫醒~原來這條刺仍在我心中!只是我刻意把它隱藏於心底,唔想在觸摸!因感覺仍然很痛!唉~何時才可以放開呢!自己搵唔到答按,寄望時間的流走會真正令我完全復完~

伯爵府

....只是我刻意把它隱藏於心底,唔想在觸摸!.....
個人感覺冇乜用的, 反而接受事實, 慢慢面對仲會好D.

...寄望時間的流走會真正令我完全復完~...
同意呀, 而且自己仲要諗盡方法, 盡快復原

我自己會臨瞓之前, 熄晒所有嘢, 坐十五至三十分鐘諗翻今日的嘢.....咁樣心情都會平伏D, 瞓得好D.
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

男爵府

原帖由 babytszkin 於 10-4-16 01:01 發表
最近兒子又經常發皮氣令我無所識從~本來很累了的今天,很早已上床熟睡!一向所有事都睇得開兼擁有樂觀性格的我!偏偏今晚發埋d咁 ...

你有無打佢呀。

侯爵府

原帖由 eric5354 於 10-4-16 01:54 發表

你有無打佢呀。

我好有修養~唔打人架~但係會打仔~

男爵府

原帖由 babytszkin 於 10-4-16 01:57 發表

我好有修養~唔打人架~但係會打仔~

有時唔使下下親力親為架嘛,

點知你會唔會。。。!

侯爵府

原帖由 酸棗仁 於 10-4-16 01:22 發表
....只是我刻意把它隱藏於心底,唔想在觸摸!.....
個人感覺冇乜用的, 反而接受事實, 慢慢面對仲會好D.

...寄望時間的流走會真正令我完全復完~...
同意呀, 而且自己仲要諗盡方法, 盡快復原

我自己會臨瞓之前, 熄晒所 ...

仁兄~我性格比較強~亦重來無想個我最愛的人會把我推落深冤!
ex話我知您和子健呢一世都唔會原諒我!講得好呀!!!我係重來都無原諒他!兼好唔想見到他!
而家好像您所講我學緊接受,但係唔係接受ex的錯!係接受我無了個老公~無人可以在倚賴,以後的日子要堅強!徐了蜘蛛外 以後咩都唔可以在怕!要學點樣去面對~!
算喇~今照起身又好像無咩喇~thank you仁兄

侯爵府

原帖由 eric5354 於 10-4-16 02:03 發表

有時唔使下下親力親為架嘛,

點知你會唔會。。。!

您呢個爸爸呀~米講到我好像難撻撻先得架~!

大宅

原帖由 babytszkin 於 10-4-16 01:01 發表
最近兒子又經常發皮氣令我無所識從~本來很累了的今天,很早已上床熟睡!一向所有事都睇得開兼擁有樂觀性格的我!偏偏今晚發埋d咁 ...

哎呀 ! 我呢掛晚晚都夢見c6 及狐狸精, 現在生活中被佢地弄得我..............
估不到連夢中也要跟他們相見........
唔知係唔係日有所思, 夜有所夢呢 ?
好快就是我發現他們有染的一週年啦,
個心總是赤赤地痛........傷口好像未好過......
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

伯爵府

原帖由 babytszkin 於 10-4-16 08:36 發表

仁兄~我性格比較強~亦重來無想個我最愛的人會把我推落深冤!
ex話我知您和子健呢一世都唔會原諒我!講得好呀!!!我係重來都無原諒他!兼好唔想見到他!
而家好像您所講我學緊接受,但係唔係接受ex的錯!係接受我無了個老公 ...

好小事啫!

琴晚咁夜, 見冇乜人 online咁, 我呢個亞伯咪幫住手先囉.
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

侯爵府

環保接龍勳章

吓真橋....點解個個都發夢見D...C6 架......
須然我吾係夢C6有弧狸精小姐......
但....夢到佢風流快活的樣子,又係話無錢還比朋友...
而我就做工為佢D債....做到死死吓 ....

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

瑪瑙宮

環保接龍勳章

火星人可能叫你做d八婆野都未定咋"打小人"

好在我一次都無夢過佢啫,不過就算夢到都無乜所謂,佢嘅野已經唔關我事,相信我應該放抵左
原帖由 babytszkin 於 10-4-16 08:40 發表

您呢個爸爸呀~米講到我好像難撻撻先得架~!

侯爵府

環保接龍勳章

D夢.....吾通係一個開啟示.....叫我地去打小人 .....
原帖由 wayso 於 10-4-16 12:03 發表
火星人可能叫你做d八婆野都未定咋"打小人"

侯爵府

原帖由 pooth 於 10-4-16 09:07 發表

哎呀 ! 我呢掛晚晚都夢見c6 及狐狸精, 現在生活中被佢地弄得我..............
估不到連夢中也要跟他們相見........
唔知係唔係日有所思, 夜有所夢呢 ?
好快就是我發現他們有染的一週年啦,
個心總是赤赤地痛....... ...
吖pooth我地點會咁快好呀~始終都係女人!感情係會比男人脆弱,所以接受係無可能,但每日的無耐會令我們慢慢淡忙!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

唔知呀??我都係估吓咋,不過比我就唔嘥呢d錢黎打無謂人啦,好貴架,d錢用黎篤串魚蛋食好過
原帖由 vane 於 10-4-16 12:06 發表
D夢.....吾通係一個開啟示.....叫我地去打小人 .....

侯爵府

原帖由 vane 於 10-4-16 11:46 發表
吓真橋....點解個個都發夢見D...C6 架......
須然我吾係夢C6有弧狸精小姐......
但....夢到佢風流快活的樣子,又係話無錢還比朋友...
而我就做工為佢D債....做到死死吓 ....

...
算喇吖vane,您個件正一c6!人渣!粉餅!老實講利用我地無所謂!但連對自己個親生仔都可以咁~~風水輪流轉他實有報應!

侯爵府

原帖由 wayso 於 10-4-16 12:11 發表
唔知呀??我都係估吓咋,不過比我就唔嘥呢d錢黎打無謂人啦,好貴架,d錢用黎篤串魚蛋食好過
打小人!!!唔打喇~我不如好像您話齋!留番d錢同吖仔去飲茶重好~

侯爵府

環保接龍勳章

人我就一定吾再要.....
但佢欠的債...就更係想佢快D還啦!.....我主要的壓力都係佢D債.....感情被已出賣都算....
屋K人/朋友幫得太多,我吾想佢地要等到我攞到退休金先還到D錢比佢地LAW ...

原帖由 babytszkin 於 10-4-16 12:17 發表
算喇吖vane,您個件正一c6!人渣!粉餅!老實講利用我地無所謂!但連對自己個親生仔都可以咁~~風水輪流轉他實有報應!

瑪瑙宮

環保接龍勳章

唔好比自己壓力啦,長命債長命邏啦,係你親人及朋友嘅,相信佢地會支持你嘅..
或者係你唔想欠人,所以至有呢d壓力啦,放鬆d啦..
原帖由 vane 於 10-4-16 12:25 發表
但佢欠的債...就更係想佢快D還啦!.....我主要的壓力都係佢D債.....感情被已出賣都算....
屋K人/朋友幫得太多,我吾想佢地要等到我攞到退休金先還到D錢比佢地LAW ...

...

別墅

好媽媽勳章

Vane,
都係果句,人在做、天在看,盡力而為,問心無愧就ok! 唔好俾咁大壓力自己呀!

我都為條友欠過人錢,所以好明白個感受。

加油...希望在明天哎馬。

原帖由 vane 於 10-4-16 12:25 發表

...

大宅

我都試過發夢打個狐狸精~點知打落自己個仔度~~=,=

好在不是大力啦~
~我離婚都兩年~間唔中都見到個狐狸精~

首頁

尾頁

跳至