跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

住得近好方便一齊約出來玩, 我大仔都係BK 識左一班住同區o既朋友仔, 而家又幫細女識返d 朋友仔先.......

阿女叫知知, 係開心少女

複式洋房

我囡囡叫芯芯呀..
佢11月27日出世架..

男爵府

i live in kwai chung too.
我婷婷係1118出生的~

大宅

Hello~

我囡囡11號出世, 我住深井嫁~

大家多多指教.

大宅

畀面勳章

我仔仔11月25日出世, 叫叡叡,住青衣。

大宅

原帖由 bonboncat 於 10-3-23 09:59 發表
Hello~

我囡囡11號出世, 我住深井嫁~

大家多多指教.

e, 我地囡囡同一日出世喎

複式洋房

你地係咪自己湊BB架?
我就返工, 平時就婆婆湊BB..

你地BB係邊間健康檢查同打針架?

大宅

畀面勳章

我個B平時就婆婆湊..星期五晚湊返屋企,星期日晚就湊走。

BB係青衣打針?好近,唔洗搭車。

大宅

原帖由 barrybbmami 於 10-3-24 00:16 發表

e, 我地囡囡同一日出世喎

大宅

原帖由 memikoc 於 10-3-24 14:16 發表
你地係咪自己湊BB架?

你地BB係邊間健康檢查同打針架?

我都係要返工嫁, 平日由菲傭姐姐湊, 夜晚就自己湊番.
我去荃灣母嬰健康院嫁!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我仔仔24號出世, 我住荃灣, full time mom!

過咗一個好開心嘅母親節

男爵府

[quote]原帖由 memikoc 於 10-3-24 14:16 發表
你地係咪自己湊BB架?

你地BB係邊間健康檢查同打針架? [/quo
north kwai chung 健康檢查同打針架~
i'm part time mun,
now i'm working at school~~

複式洋房

你地打針都好近喎..
我呀b係粉嶺個邊打針.. 近婆婆嘛

別墅

Hello 荃灣葵青區媽媽大家好, 我 b 女11月9日出世架, 叫澄澄, 返賽馬會健康院打針既, 呢間健康院原來好少人架~
1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***
***bb 32.3w 1.89kgs (born)***

複式洋房

原帖由 PigBmama 於 10-3-25 18:40 發表
Hello 荃灣葵青區媽媽大家好, 我 b 女11月9日出世架, 叫澄澄, 返賽馬會健康院打針既, 呢間健康院原來好少人架~

係? 係邊架?
我因為MOVE左過黎呢邊只係年幾.. 好多地方都唔係好識..

別墅

原帖由 memikoc 於 26-3-2010 09:29 發表

係? 係邊架?
我因為MOVE左過黎呢邊只係年幾.. 好多地方都唔係好識..

Um...在葵盛泳池隔離, 即係葵芳半山上面
1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***
***bb 32.3w 1.89kgs (born)***

男爵府

原帖由 PigBmama 於 10-3-26 10:34 發表

Um...在葵盛泳池隔離, 即係葵芳半山上面

oh~it's south kwai chung~~

大宅

而家bb 們四個幾月, 我地可以約around 半歲出來一齊玩, 即係五月某一個星期日, 大家有興趣就留個名先, 四月就book 場, 地點荃灣區, 可以book 會所 or 體育館o既活動室

知知 girl

男爵府

原帖由 barrybbmami 於 10-3-30 16:47 發表
而家bb 們四個幾月, 我地可以約around 半歲出來一齊玩, 即係五月某一個星期日, 大家有興趣就留個名先, 四月就book 場, 地點荃灣區, 可以book 會所 or 體育館o既活動室

知知 girl ...

i want to join,my baby is a girl--ting ting~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我bb叫霖霖~我地住係元朗,不過bb星期一至五都係婆婆到,婆婆住係大窩口。我自己就係葵盛做野,都算係葵青區媽媽

首頁
12345...17

尾頁

跳至