想生BB

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

今日 day 10 啦, 就妮開工啦, 大家都放鬆 d, 預祝大家早日 bingo ~~~ ^.^

大宅

原帖由 加魚 於 10-4-22 19:24 發表
今日 day 10 啦, 就妮開工啦, 大家都放鬆 d, 預祝大家早日 bingo ~~~ ^.^

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

報到!

原帖由 加魚 於 22/4/2010 07:24 PM 發表
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

add oil together!

原帖由 buzztigger 於 10-4-23 23:24 發表
報到!

男爵府

大宅

好野, 大家都要輕鬆 d 呀, 我地就係呢度互相支持啦, 只願見到每個都 bingo!! yeah!! 呀, 我尋晚 d11 dodo 左, 我 cycle 係 28-33 呀麻, 我計過我高高高峰期應該係 27/4 - 2/5, 所以呢段時間就會隔日 dodo, 其他時間就隔 2 日 dodo, 希望今次超大包圍可以 bingo 啦!! ^.^v

子爵府

好媽媽勳章

我414 day 1 , 尋晚都開始咗喇!

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

keep 住update 呀,我過埋呢2日,
應該會係2星期後先上黎呀!
我唔想比太大壓力自己呀!
過埋呢個月都趕唔到虎b,所以隨天意吧!
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

係呀, 各位, 我都前日開始左, 因老公想 dodo 呀麻, 哈哈!! 我今期 d 經期應該又唔同左, 今晚抽起條根拎紅 d 妮驗下啦, 今日 d13, 出現深粗喎, 係咪即係 48 小時內會排卵呀??

大宅

加油呀, 我都相信 "上帝早巳預備"!! ^.^v
原帖由 buzztigger 於 10-4-25 20:56 發表
keep 住update 呀,我過埋呢2日,
應該會係2星期後先上黎呀!
我唔想比太大壓力自己呀!
過埋呢個月都趕唔到虎b,所以隨天意吧!

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

加油 !!!!!!!!!!!X100

我411 day 1 ,cycle 係 31-39高峰期應該係 25/4 - 2/5

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁啱既..我又係413 day 1...前日do左啦..
呢幾日再試下先

子爵府

我都係咁諗, 天父一定已經為我地安排好!
呢期只係得day 12-14 開工,
開埋今晚工, 呢期可以收工啦,
因為c6 聽朝又北上啦!

我睇分秘就day 11 開始有, day12 就有蛋清,
沉日都仲有少少, 大家努力, 5月中一齊報喜吧!

原帖由 加魚 於 25/4/2010 11:08 PM 發表
加油呀, 我都相信 "上帝早巳預備"!! ^.^v

大宅

梗係照開工啦, 話知佢, 可能條紅 d 唔準姐!! 不過點解咁多日都仲有 d 啡野, 之前有無試過呀?? 不過啦啦聲去醫生度睇下啦!!
原帖由 大笨豬 於 10-4-25 23:22 發表
我唔知做咩琴日D11下午有小小啡/血 , 多數抺先見到 , 間中連底底都會有小小 , 好擔心 , 今日都仲有呀 , 但而家夜晚就叫好d , 都係抺先見小小啡 , 頭先D12晚紅d仲係得水印呀 , 不過都應該會照開工架喇~~~~ ...

大宅

係呀, 各位姊妹, 真係要加油加油加加油呀 ~~~~
呀, 我都想問咁如果我尋晚咪紅 d 深粗呢, 今晚係咪最好補多次 dodo 呀?? 因今朝我再用紅 d 睇下啦, 點知得番好淺的水印! 同埋咁之後仲 do 唔 do 得架?? 因我老公都有需要架麻, 嘻嘻

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁
12345...16

尾頁

跳至