自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

最近因為工作關係, 經常返深圳, 識左個23years old的女仔, 年青, 身材好, 單鳳眼, 我就覺得佢個樣一般啦, 可能我唔鐘意單鳳眼. 佢以前搵一千多一個月, 依家無做野兩年. 靠三十幾的男人養, 佢講過佢男友, 養幾隻狗一個月二千幾蚊 和 養佢都係咁多錢.
依家先知原來包一個女人係咁平, 怪唔得咁多男人返深圳包二奶啦, 用咁少錢就包到個年青女子, 幾有成功感啊.

如果你個c6一星期有一or兩晚唔係屋企, 要小心d啦.

更新:

正如各位大部份人所講, 個女仔真係一個人有兩個男朋友的, 一個係平日放假上去搵佢, 一個就假期上去搵佢, 各男人每個星期上深圳一次, 每次都要帶化妝品護膚品俾佢, 同A男人出街買野, 買相機等等....轉頭就同B男人講買左乜乜, 可以拎返錢的. 又話要學電腦學英文學化妝, 問完A拎四千蚊學費, 轉頭就同B又拎四千蚊學費, 上堂要買好多用品, 各自又向A 同 B 拎返錢. 成日話無錢洗, 叫男人快D上去深圳拎錢俾佢. 佢好精的, 一個人住兩間屋, 因為每間屋係各自由A 同 B租的. 而A 同 B緊係唔知大家的存在啦.

大家可能會問, 個女仔一定好正好識服侍人, 唔係, 佢係連飯都唔識煮的, 成日要錢錢錢....

香港男人, 點解咁蠢!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可能係共養,你fd吾知者.

子爵府

你有無計埋買LV,租金,同飲飲食食,二千幾私己黎.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 CALVEN 於 10-5-8 11:51 發表

大宅

二千幾蚊對香港人黎講緊係唔夠洗啦, 但對於一個深圳女仔黎講, 佢地即使打工都只係搵千幾至二千, 佢話以前都只係搵一千蚊, 加埋勤工都只係1500. 依家唔洗做野有人俾二千幾蚊, 佢不知幾知足啊.

點解你地會唔信二千幾蚊就可以包到個女人???

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

始終大陸人工低,個d女仔係廠做,
都係千零蚊個月,如果有個男人俾2千一個月佢,
唔駛做,仲唔痴住佢咩

公爵府

大陸29分好多層次架.

有D享受好過大婆, 有車有樓有別墅仲有大把現金揸手.

有D係叻女, 入埋公司做老闆娘..

有D只求做金絲雀, 唔駛做, 有一兩千蚊洗下就OK.

有D就求有得食有得玩, 玩完食完下次再見.

真係可謂豐儉由人, 只要有幾個錢係身都會有人埋身.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

我朋友個老公每星期一至星期五都返大陸做野, 佢已經做咗"跟得夫人"... 佢寧願將兩個女俾佢媽咪湊, 自己就跟老公上廣州... 佢話上面太容易包到29...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 CALVEN 於 10-5-8 11:51 發表

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 鑰匙 於 10-5-8 12:03 發表
二千幾蚊對香港人黎講緊係唔夠洗啦, 但對於一個深圳女仔黎講, 佢地即使打工都只係搵千幾至二千, 佢話以前都只係搵一千蚊, 加埋勤工都只係1500. 依家唔洗做野有人俾二千幾蚊, 佢不知幾知足啊.

點解你地會唔信二千幾 ...

信, 點會唔信, 但同時間個女人有可能有几隻佬包養緊, or 佢又包養緊條仔呢!!

大宅

原帖由 buklaylay 於 10-5-8 12:09 發表
我朋友個老公每星期一至星期五都返大陸做野, 佢已經做咗"跟得夫人"... 佢寧願將兩個女俾佢媽咪湊, 自己就跟老公上廣州... 佢話上面太容易包到29... ...

用二千蚊, 對香港男人黎講只係濕濕碎.

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

因為平才包養??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cy101 於 10-5-8 12:15 發表

信, 點會唔信, 但同時間個女人有可能有几隻佬包養緊, or 佢又包養緊條仔呢!!

haha
c6話以前公司有個男人係東莞包左個女人,某日女人話鄉下表哥黎探佢,係金屋暫住,要男人吾好係金屋出現,難得個男人又肯禾.

公爵府

原帖由 rean_chau 於 10-5-8 12:06 發表
大陸29分好多層次架.

有D享受好過大婆, 有車有樓有別墅仲有大把現金揸手.

有D係叻女, 入埋公司做老闆娘..

有D只求做金絲雀, 唔駛做, 有一兩千蚊洗下就OK.

有D就求有得食有得玩, 玩完食完下次再見.

真係可謂豐儉 ...

形容得好貼切,確實係分唔同層次,有D幾萬一個月都唔夠,有D真係2-3千就得

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

如果個女仔識搵到d男人
可以分 1,3,5 係 亞甲
2,4,6 係亞乙
sunday off
唔止2千1個月添

男爵府

係啦, d hk男人唔係成日上到去嫁ma, 29比幾個男人包左都唔定~
同埋日日都一個人晌大陸, 比我係29都自己溝第2條仔啦~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

講得啱.

原帖由 黃二少奶 於 10-5-8 12:03 發表
始終大陸人工低,個d女仔係廠做,
都係千零蚊個月,如果有個男人俾2千一個月佢,
唔駛做,仲唔痴住佢咩

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁又係,係大陸二仟幾已經可以解決基本生活,又唔使返工受氣...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 pigpigyy 於 10-5-8 02:22 PM 發表
講得啱.

我老公個朋友,係大陸識左個女仔拍拖,
個男仔話見個女仔搵得少,仲個個月津貼一千蚊俾佢,
嘩,加埋佢份人工,有差唔多三千蚊個月,
係上面勁好用啦

首頁
12345...6

尾頁

跳至