跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

I received too but not read all the documents yet/ Is your daughter prepare to study for N1 or K1? My son is N1...

原帖由 ccleung 於 10-3-30 16:08 發表
收到email. 要填入學回條了

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Mine is N1 AM class.

原帖由 ccleung 於 10-3-31 09:30 發表

N1 for PM class

男爵府

我係新手ma ma,個bb得4個月,冇諗過咁快要諗學校問題,但d朋友叫我唔好遲過1歲報. 我都心儀靈糧堂,請問報名程序係點架? 幾時要開始報?

複式洋房

-- deleted --

禁止訪問

大宅

原帖由 ccleung 於 10-4-7 14:01 發表

你上去靈糧堂個web 睇下佢幾時開始接受申請. 申請後. 佢會再通知你去interview 架. 我都係上年11月個時interview

你好,我個女都係讀pm班,24th要交錢,同健康評估表啦!!諗起每個月連校車學費要$3xxx,都真係幾肉赤....不過希望妹妹讀得開心啦!!半年好快過!!

大宅

Hi,

My son is admitted in am class. I will do the registration this Saturday. However, seems that there is no need to submit 健康評估表 at this moment wor...

What time will you be there?

原帖由 砵砵豬 於 10-4-20 16:36 發表

你好,我個女都係讀pm班,24th要交錢,同健康評估表啦!!諗起每個月連校車學費要$3xxx,都真係幾肉赤....不過希望妹妹讀得開心啦!!半年好快過!!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

hi ! 我個囝囝都係讀PM班呀,不過係K1, 今個星期六去交錢同訂校服, 我考慮緊搭唔搭校車好?

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

mine is pm N class, nice to meet all of you wor!

大宅

原帖由 ccleung 於 10-4-22 09:34 發表

你讀半年嗎..??
係a. 學費 3200 + 幾百蚊校車.
我都係讀pm. 又係星期六去交$$

讀半年??唔係呀....9月開學,我個女讀幼幼班,點解讀半年呢?

大宅

原帖由 geee 於 10-4-20 18:28 發表
Hi,

My son is admitted in am class. I will do the registration this Saturday. However, seems that there is no need to submit 健康評估表 at this moment wor...

What time will you be there?

...

I went there at 10am that morning, and I submitted the health assesment anyway.

I saw a few little boy last Sat, not so many girl ar...
Does any little girl will be in PN pm class??

大宅

原帖由 mpyleung 於 10-4-27 17:32 發表
mine is pm N class, nice to meet all of you wor!

Hi Hi,

My girl will be at pm N as well. Nice to meet you.
Hope to see you in Sep.

But I will miss the seminar in Jun.

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家好呀
我仔已經讀緊n班3個月啦
黎緊9月就升k班
歡迎你地加入依個大家庭呀!

雖然我都覺學費貴
不過見到仔仔開心又有進步我覺得自己辛苦都值得!

禁止訪問

好媽媽勳章

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hi, which doctor u ask for getting health assessment ? how much?

原帖由 砵砵豬 於 10-4-28 10:31 發表

I went there at 10am that morning, and I submitted the health assesment anyway.

I saw a few little boy last Sat, not so many girl ar...
Does any little girl will be in PN pm class??

首頁

尾頁

跳至