自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係續約既,佢地打比我offer $128/100MB,但我記得之前有人post過話續左 $99,個sales話最低都要$128,想問下可唔可以比個account no.我?等我"大"返個sales?

大宅

我果個又係128~又係話最低
我地話cut左去 佢都話要128
~5月中到期

子爵府

好媽媽勳章

我$99成功續約

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想知

原帖由 Karena1015 於 10-4-23 00:32 發表
係續約既,佢地打比我offer $128/100MB,但我記得之前有人post過話續左 $99,個sales話最低都要$128,想問下可唔可以比個account no.我?等我"大"返個sales?

大宅

我都想$99成功續約, 可以幫忙比料 ?? Thank you ...

原帖由 sukili1981 於 10-4-23 10:59 發表
我$99成功續約

男爵府

係咪真係$99續約?我9月到期,佢都話最平$128

大宅

好媽媽勳章

成功續咗$99/100M, 本來30/6到期, 我次次都話冇$99唔好打俾我, 今日打嚟話$99 1/7生効, 我話1/5生効就有得傾, 最後成功. 提前續約 $99/100M x 24mths

大宅

我都想99呀

男爵府

原帖由 mandy5354 於 10-4-26 11:01 發表
我都想99呀

me too. i want sales no.

男爵府

原帖由 ai626 於 10-4-26 01:33 發表
成功續咗$99/100M, 本來30/6到期, 我次次都話冇$99唔好打俾我, 今日打嚟話$99 1/7生効, 我話1/5生効就有得傾, 最後成功. 提前續約 $99/100M x 24mths

我打去佢地好串話網上流傳不是真的. 叫我唔好信. 佢地真係當 D 客係傻瓜. 咁個客點解唔打平D 可以續到約啊. 真激死. 有無SALES NO. 可以 PROVIDE 比我啊. 唔該

大宅

原帖由 mandy_lee 於 10-4-26 16:33 發表

我打去佢地好串話網上流傳不是真的. 叫我唔好信. 佢地真係當 D 客係傻瓜. 咁個客點解唔打平D 可以續到約啊. 真激死. 有無SALES NO. 可以 PROVIDE 比我啊. 唔該 ...

我信你,續約唔會有99. 因為問過幾百萬次冇得減咁平.

子爵府

好媽媽勳章

賬戶號碼 Account Number
: 766xxxxxx

日期Date
: 2010/03/26

【您的電訊顧問】HKBN Telecom Service Consultant

全心為您效勞,讓您專享一站式個人化服務。

Providing you with individually tailored service, our Telecom Service Consultants are dedicated to take care of all your needs.

電訊顧問姓名 Names of Consultants:

Susan 陳小姐
Jack 陳先生
Vicky 羅先生
Jojo 杜小姐

直線電話Direct Line:36133301      

傳真號碼Fax No.:81677069

辦公時間 Office Hours: 9:00 am – 11:00 pm
(非辦公時間將由其他客戶服務主任為您效勞 Other Customer Service Executives will serve you during non-office hours)

親愛的客戶:

Dear Customer,

寬頻上網服務續約確認書Confirmation of
Broadband Service Contract Renewal

多謝
閣下選用「香港寬頻」之服務,有關服務計劃及賬戶資料詳列如下:

Thank you for choosing to use our service. Here are your account information and service plan details.

寬頻上網服務資料 Broadband Service Details

服務計劃詳情Service Plan Details
BR9924–BB100 RETENTION PLAN 1ST - 24TH MONTH $99
登記名字 Login ID
hnxxxx
新服務計劃生效日期
New Service Plan Effective Date
新服務計劃合約到期日 New Service Plan Contract End Date :

合約期後之服務月費 Monthly Fee After Contract Period
$
/ month
合約期限內之剩餘月費 / 算定損害賠償

Remaining Contract Sum /Liquidated Damage Charge
$ 990 或合約期限內之剩餘月費,以較高者為準 or the monthly fee that would have been payable during the minimum contract period, whichever is higher

賬戶資料 Account Information

賬單及有關通訊之郵遞方法

Statement & Correspondence Delivery Method

以電郵發送至 By Email to : [email protected]

付款方法 Payment Method

指定信用卡自動轉賬By Credit Card Auto-pay

如有任何查詢,請致電24小時服務熱線128 100與我們聯絡,我們樂於為您服務。

Should you have any queries, simply call our 24 Hours Service Hotline at 128 100.
We are always at your service.

客戶關顧部謹啟

香港寬頻網絡有限公司

Yours faithfully,
Customer Engagement Department
Hong Kong Broadband Network Limited

條款及細則:
1)
若客戶於確認續約後於上述合約期間不論任何原因終止服務或轉用其他服務計劃,「香港寬頻」(下稱本公司)將收取上列之合約期限內剩餘月費或算定損害賠償 (以較高者為準)。If customer terminates the service or change to other service plan after the confirmation of contract renewal and before the end of the mentioned contract period for any reason, Hong Kong Broadband Network Ltd. (“HKBN”)will debit the mentioned remaining contract sum or liquidated damage charge from your account (whichever is higher).
2)
此計劃須與本公司之條款及細則一同使用。Other terms & condition on subscribing HKBN service shall apply .
3)
客戶如欲終止本公司之寬頻上網服務,必須給予本公司不少於一個月之預先書面通知(須使用本公司提供之指定取消表格)以辦理有關手續。Subscribers may terminate HKBN Broadband Service by giving a one month prior written notice (in the prescribed cancellation form provided by HKBN) to HKBN.
呢個係佢地e-mail俾我嘅確認書

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

THX SUKI,
我頭先打過去, 佢話要我推薦一個人,先可以一齊享用$99/100m, 我呢家用緊差不多$200先25mb咋~~~超貴....... 唔知呢到有冇人有興趣同我一起join $99 /100m~~~~

大宅

可以講那個客戶服務主任續約嗎?

原帖由 sukili1981 於 10-4-26 18:14 發表

賬戶號碼 Account Number
: 766xxxxxx

日期Date
: 2010/03/26

【您的電訊顧問】HKBN Telecom Service Consultant

全心為您效勞,讓您專享一站式個人化服務。

Provid ...

大宅

我都續左99lu~

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我屋企人因為搬左屋, 新屋覆蓋唔到, 佢簽左19個月, 而家只可以轉名, 有無人可以用hk$99/月幫手接收...如有請pm 我, thks

大宅

我問過佢地C都話唔得...我話有人試過真係得...佢地話只有推薦朋友先有呢個價...C得唔肯平比我

男爵府

sales tel : 35672093
(Miss Lemon Lau)

大宅

你同佢講 冇99蚊唔用 la~ 我老公同佢講100蚊都唔用佢 之後過多1-2個星期打黎話可以99
原帖由 Ling225 於 10-5-6 17:28 發表
我問過佢地C都話唔得...我話有人試過真係得...佢地話只有推薦朋友先有呢個價...C得唔肯平比我

大宅

7月中到期, 我一早 4月 SEND cut form
sales 企實128一個月, 5/19 call 我終於$99100M續約成功
繼續堅持 !!!!

首頁

尾頁

跳至