論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛星期六(15號)請走了我媽的公主.....

好樣子娟好,陰聲細氣.....很可惜心腸歹毒,收起我媽頭髮同兩張相(前者係一開始時我發現,後者是我炒佢嗰日佢執完嘢我喺佢行李度搵到)......

82年極品,各位小心......個樣真係幾好,仲好似好可憐.....小心糖衣背後....有排煩.....

佢名叫"yenxk" 或 "yxnik",祝你們好運......

我仲要送佢返三寶龍....

仲有,嗰間a準喺元朗定粉嶺有分店....大家小心.....

大宅

推推先.....晚安.....

大宅

今日放假,再推一推....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解剩係坑口僱主要小心呀?

大宅

原帖由 paklok 於 10-5-21 12:13 發表
點解剩係坑口僱主要小心呀?

個agent喺坑口.....

佢仲有分店喺新界,不過我唔清楚喺邊,唔知元朗定邊度....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

明白明白,
因為你段主文無提及呀,
不如你開坑口agent個名仲實際~
(記住唔好全開)

大宅

原帖由 paklok 於 10-5-21 16:18 發表
明白明白,
因為你段主文無提及呀,
不如你開坑口agent個名仲實際~
(記住唔好全開)

咁我又唔係好想,因為個agent啲服務都ok,只不過如果有錢賺唔通佢唔賺咩,佢知個公主想搵嘢做梗係自己做番啦.... 總之各路英雄小心d啦.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 姑姑 於 10-5-21 21:25 發表

咁我又唔係好想,因為個agent啲服務都ok,只不過如果有錢賺唔通佢唔賺咩,佢知個公主想搵嘢做梗係自己做番啦.... 總之各路英雄小心d啦.

咁你唔開名都話比人聽呢間野係邊吖

大宅

原帖由 bb鼠 於 10-5-21 22:20 發表

咁你唔開名都話比人聽呢間野係邊吖

坑口南豐廣場地下.....(但係分店我就唔知喺邊...)

記住,公主個樣極之純品,好innocent嘅,絕對係一隻披着羊皮的狼,大家小心d.....

大宅

講其中一個事例

佢同我媽去買麵包,咁我媽喺收銀機前跌咗錢,佢執咗冇俾番我亞媽,咁企喺後面有兩位女士就話佢執咗亞婆兩蚊做乜唔俾番亞婆....佢冇理到人,其中一個好嬲,追住佢嚟鬧(追咗成條街),仲同我亞媽講呢個工人太貪心,唔留得.....我亞媽冇出聲,返到屋企仲問佢知唔知醜,俾人咁鬧法(我亞媽喺街度冇話佢,因為唔想攪大件事....)

跟住我亞媽打俾我,咁我問佢係咪有咁嘅事,佢話有,不過佢話d錢係佢跌,但係後面d人睇唔到,以為係婆婆跌嘅.....咁我問佢點解唔同人講,等人追住你鬧,咁佢又話個人鬧佢已經好驚,所以唔敢出聲......

咁佢個樣又好似好可憐,唔似奸,我就信咗佢,仲同佢講如果有下次一定要同人講清楚,唔你自己蝕底.....點知而家最蝕嗰個係我亞媽......

仲有好多例子,得閒再update.....

男爵府

間好a準唔係咁橋, 又係"+"乜呀?

呢間好到無得頂架!

原帖由 姑姑 於 10-5-23 13:04 發表

坑口南豐廣場地下.....(但係分店我就唔知喺邊...)

記住,公主個樣極之純品,好innocent嘅,絕對係一隻披着羊皮的狼,大家小心d.....

大宅

原帖由 咕怪媽媽 於 10-5-23 14:06 發表
間好a準唔係咁橋, 又係"+"乜呀?

呢間好到無得頂架!

唔係.....我嗰間都ok架,所以唔係咁想開佢名,其中一個字同顏色有關.....

首頁

尾頁

跳至