跳至

首頁
12345...34

尾頁

伯爵府

睇返part 89既topic先發現原來e+係要用一年時間先夠2000posts,開新part wor~
相信呢個part 90 又要再耐d,or直頭要摺埋?
anyway希望多d舊生久唔久都返黎say下hi,幫手吊下0511 呢個topic條命la :mrgreen:

大宅

等我黎SAY個HI撐下你啦 ~

伯爵府

oh dear 我好感動ar,你真係舊生中之舊生,你百忙中都抽空上黎撐我,我真係開心到暈ar :mrgreen: :loveliness:
原帖由 Y's 於 10-6-1 11:23 發表
等我黎SAY個HI撐下你啦 ~

大宅

有無開心到暈咁誇張呀~~
我而家都唔係好忙姐, 暫時仲多時間上網過返工~~

原帖由 Secure 於 10-6-1 12:33 發表
oh dear 我好感動ar,你真係舊生中之舊生,你百忙中都抽空上黎撐我,我真係開心到暈ar :mrgreen: :loveliness:

伯爵府

梗係有la,arm arm暈完醒返之嘛~
e+要湊多件,又要換片又要餵奶,物唔係仲忙過返工咩?
原帖由 Y's 於 10-6-1 12:41 發表
有無開心到暈咁誇張呀~~
我而家都唔係好忙姐, 暫時仲多時間上網過返工~~

子爵府

HI!

CT,
呢度得你、米之&peg咋!1105好彩仲有你地先唔會摺埋!

y's,
恭喜你再做第二任媽咪,祝你&bb身體健康!
bb係囡囡or囝囝?
原帖由 Secure 於 10-6-1 12:48 發表

大宅

TOUCHWOOD而家都係3-4個鐘先要換片+餵奶姐, 其他時間仲好FREE~~

原帖由 Secure 於 10-6-1 12:48 發表

大宅

+菲,

THANKS!!
BB係妹妹黎架!

原帖由 garfield123 於 10-6-1 13:01 發表
HI!

CT,

y's,
bb係囡囡or囝囝?:lov ...

男爵府

嘩!今日好熱鬧呀
Y's:
恭喜晒, 小豆鐘唔鐘意妹妹呀?
gargar
你好好耐無見啦, 維維同弟弟好嗎, 兩兄弟相處得好唔好呢, 弟弟有幾大呀, 我都唔記得啦

伯爵府

gargar,你都好乖ar,一吹雞你就上黎,lunch time多d上黎take a break la
how are yr 2 kings?
原帖由 garfield123 於 10-6-1 13:01 發表
HI!

CT,

y's,
bb係囡囡or囝囝?:lov ...

子爵府

囡囡好可愛呢! 羡慕c我喇!
原帖由 Y's 於 10-6-1 13:35 發表
+菲,

THANKS!!
BB係妹妹黎架!

男爵府

咁"再來一個"都有機會架
原帖由 garfield123 於 10-6-1 15:14 發表
囡囡好可愛呢! 羡慕c我喇!

子爵府

米之,
細佬十個月lu!過多兩個月就1歲喇!時間過得好快!
細佬成日走去攪大佬!大佬唔多so細佬呢!

ct,
我有上黎,不過無login啫!我同你地食飯時間唔arm,我落樓買外賣再返上黎,你地都散水,所以無出聲!
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-1 14:06 發表
嘩!今日好熱鬧呀
Y's:
gargar
你好好耐無見啦, 維維同弟弟好嗎, 兩兄弟相處得好唔好呢, 弟弟有幾大呀, 我都唔記得啦

子爵府

no la!留俾有需要人仕啦!
生左細佬,俾細佬d時間好少,好對佢唔住呀! 仲整多件,又何苦呢!
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-1 15:20 發表
咁"再來一個"都有機會架

子爵府

我閃去做野喇!

大宅

米之MA,

小豆都LIKE妹妹架, 未生時小豆就好緊張想快D見妹妹, O岩O岩生左時就餵奶換片樣樣都爭住做, 不過而家就當左妹妹係佢件玩件, 得閒就會同佢玩下, 唔得閒就當佢ABSENT咁LOR~~

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-1 14:06 發表
嘩!今日好熱鬧呀
Y's:
gargar

伯爵府

gargar,
物細佬仲未夠一歲架,好似好耐咁,仲想問佢返學未添?
唔緊要架,我同peg佢好多時都係時空留言咁對話架,雖然係無直接talk咁開心,但好過無la,at least大家都知大家既狀況,keep in touch嘛!~
原帖由 garfield123 於 10-6-1 15:21 發表
米之,
細佬十個月lu!過多兩個月就1歲喇!時間過得好快!
細佬成日走去攪大佬!大佬唔多so細佬呢!

ct,
我有上黎,不過無login啫!我同你地食飯時間唔arm,我落樓買外賣再返上黎 ...

伯爵府

e+係唔係都係wai 婆湊ar?
anyway,我地要返工既,生多個真係未必可以好似以前一個咁全面照顧架,不過細果個又多左兄弟(姐妹)果一part既情同樂趣lor~
原帖由 garfield123 於 10-6-1 15:23 發表
no la!留俾有需要人仕啦!
生左細佬,俾細佬d時間好少,好對佢唔住呀! 仲整多件,又何苦呢!

大宅

long long long time 冇 SAY HI la.

大家好嗎~

原帖由 Secure 於 10-6-1 15:35 發表
e+係唔係都係wai 婆湊ar?
anyway,我地要返工既,生多個真係未必可以好似以前一個咁全面照顧架,不過細果個又多左兄弟(姐妹)果一part既情同樂趣lor~
家姐~妹妹

伯爵府

wynne,
i am very happy today~ 又多個舊生上黎say hi ar~
早排係newspaper見你同2個super model囡囡ar,好勁ar
原帖由 wynnekitty 於 10-6-1 15:46 發表
long long long time 冇 SAY HI la.

大家好嗎~

首頁
12345...34

尾頁

跳至