跳至

首頁

尾頁

大宅

前幾日去史丹福試堂,都諗住會報名長期學游水,四月尾開始上堂,連續報幾期計翻約$100一堂,唔知抵唔抵呢?同埋又唔知好唔好,有無人試過?或者有無其他地方學游水好呢?

禁止訪問

男爵府

hi rainbow, 我個jerry仔舊年5月開始喺史丹福學游水, 佢學得幾好呀~~ 最近升到VB班, focus多d on自由式同換氣....

我好贊成小朋友早d學識游水, 因為好多時越大越驚水, 又要花好多時間先至會有機會學識....

我揀史丹福因為係室內暖水池, 冬天都唔駛停學....

不過我就冇一次過報幾個terms, 雖然平均會平d, 但係第一次學, 都唔知會唔會堅持到....呢個係我個意見.....

大宅

我畀咗阿囡學史丹福啦﹗因為好想佢長期學,所以破釜沈舟報到11月。我自己又幫阿仔報親子班,即使每個星期一行三人去游水。
第一堂阿囡可能期望錯咗,以為係去玩水。點知人哋好認真要佢練習,佢半堂就喊啦﹗仲話唔再學,我同佢講咁要畀翻幾千蚊爸爸。佢話佢無錢,我就叫佢咁要堅持繼續學啦﹗
其實佢上年學咗一個暑期,所以已經可以吹泡泡。所以第二堂佢已經可以pick up到,同其他小朋友玩得都好開心。我不斷讚佢做得好,等佢有成功感D啦﹗

複式洋房

我都想4歲女兒 長期學史丹福啦﹗但老公反對, 因為怕手足口病. 其實怕唔怕呢? 阿女再大D就會越怕水, 我怕到時仲難教.

大宅

咁我又唔知危唔危險呀。好似無聽到人去游水感染到,我諗D氯氣殺到菌啩。

原帖由 susanassc 於 10-6-2 16:12 發表
我都想4歲女兒 長期學史丹福啦﹗但老公反對, 因為怕手足口病. 其實怕唔怕呢? 阿女再大D就會越怕水, 我怕到時仲難教.

首頁

尾頁

跳至