自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

喺日本買返嚟,說明書全部日文,唔明點用,請教各位媽咪,是否同西瓜霜差不多?thx.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

化啖止咳,只用附送的匙,“不”一匙放落喉嚨,就咁吞落去,唔好飲水,等啲藥粉喺你喉嚨度痴住。

子爵府

回覆 2# honeybear0207 的文章

thx to honeybear
請問可不可以搽痱滋and牙肉腫呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

主要食喉痛,獨立包裝一天包倒入口含實就得

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

止咳化痰? for喉痛架wor
原帖由 honeybear0207 於 10-4-11 12:26 PM 發表
化啖止咳,只用附送的匙,“不”一匙放落喉嚨,就咁吞落去,唔好飲水,等啲藥粉喺你喉嚨度痴住。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好有效架, 不過就貴DD囉。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 cutiegl 於 10-4-11 12:08 發表
喺日本買返嚟,說明書全部日文,唔明點用,請教各位媽咪,是否同西瓜霜差不多?thx.

萬o有得賣喎, 可以睇下個盒說明!!

子爵府

回覆 7# cy101 的文章

等我得閒睇吓係唔係中文先,不過驚俾人話齋睇唔買,混桔.

子爵府

回覆 5# Charlotte_mom 的文章

盒面係咁寫(鎮咳去痰劑)架.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 cutiegl 於 10-4-11 13:55 發表
等我得閒睇吓係唔係中文先,不過驚俾人話齋睇唔買,混桔.

擺係個架到咋, 無人話你既, 我睇過話係主要for 咽喉痛!!

子爵府

回覆 10# cy101 的文章

我諗都係for口腔用嘅藥.

複式洋房

喉嚨痛+聲沙一流

水晶宮

喉嚨痛倒一包入去喉嚨 真係正ar!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問萬寧賣幾錢盒?
係咪淨係得一隻味道?
(因為喉糖有好多種味)
Thank you

侯爵府

我都係第一次聽呢樣野,多謝你地

琥珀宮

原帖由 KCKmom 於 10-4-11 20:57 發表
請問萬寧賣幾錢盒?
係咪淨係得一隻味道?
(因為喉糖有好多種味)
Thank you

$8x

子爵府

子爵府

子爵府

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

首頁