想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

見您哋個個都唔願開,就等我開啦,我要好運繼續跟住我

男爵府

好媽媽勳章

Yestin & Travis
Happy 18 months Birthday X 18

補祝Eugene
Happy 17 months Birthday X 17

花BB
Happy 20 months Birthday X 20

大宅

報到先~

Anna 仲乜唔好好休息呀? 仲上網...

我都補祝
花BB 20個月生日快樂!! x20

Eugene 17個月生日快樂!! x17

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我都報到先~

大宅

畀面勳章

我是新人, 上星期啱啱第一次董医生, 我可以加入妳們的俱樂部嗎??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

me 2, 報到!

原帖由 bobolily 於 10-6-3 01:32 發表
我是新人, 上星期啱啱第一次董医生, 我可以加入妳們的俱樂部嗎??

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

All
Good morning!報到先!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

二媽,

我覆左你有一段野係part 16, 你今天若果上來搵番來看一下啊!!!

all,

morning!!!~~ 近來好忙啊!!! 要攪埋d野收爐啊!!! 下下星期仲開始考試, 成個六月都好忙啊!!! 七月開始就........

原帖由 HappyDay2008 於 10-6-3 08:46 發表
All
Good morning!報到先!

大宅

all morning
Anna,好運一定會好似你個b咁痴住你,
你要多d休息呀!

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

GOOD MORNING!
報到先!

我公司有D聲氣真係喱個SUMMER會搬喇, 希望真係搬去石門啦, 我連車錢, 飯錢都慳番...

原帖由 ilapril 於 10-6-3 09:26 發表
all morning
Anna,好運一定會好似你個b咁痴住你,
你要多d休息呀!

大宅

好媽媽勳章

Good morning all.... 報到.. 報到.. 報到..

原帖由 高齡產婦 於 3/6/2010 09:35 發表
報到先!

我公司有D聲氣真係喱個SUMMER會搬喇, 希望真係搬去石門啦, 我連車錢, 飯錢都慳番...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

All,
Morning ~
報到先~
Anna, 好運會一直跟住你, 因為小B知道, 佢有個好鍚佢的媽咪&爸爸.

四媽,
咁幾好呀, 又可以轉下環境, 仲有30媽放假, 你又可以上去探佢2個寶貝.

各位, 想問下大家, 點整2個ticker放埋一齊, 我整唔到

原帖由 高齡產婦 於 10-6-3 09:35 發表
報到先!

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

最重要係我可以趁lunch hour返去同QQ玩, 但我嘅lunch hour 正正係QQ nap time呢...

原帖由 Cherry_CYW 於 10-6-3 10:28 發表
All,
Morning ~
報到先~
Anna, 好運會一直跟住你, 因為小B知道, 佢有個好鍚佢的媽咪&爸爸.

四媽,
咁幾好呀, 又可以轉下環境, 仲有30媽放假, 你又可以上去探佢2個寶貝.

各位, 想問下大家, 點整2個ticker ...

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

七媽,

妳要揀兩個細sticker, 跟住都係照貼晒兩條Sticker的 BB code 個人簽名嗰度

原帖由 Cherry_CYW 於 10-6-3 10:28 發表
All,
Morning ~
報到先~

四媽,

各位, 想問下大家, 點整2個ticker ...

侯爵府

四媽,

妳咁快知No.2係女仔?我見妳個sticker用左個女仔喎 。我就完全仲未知,前日照OSCAR,細B交叉腳合埋,咩都睇唔到

原帖由 高齡產婦 於 10-6-3 10:30 發表
最重要係我可以趁lunch hour返去同QQ玩, 但我嘅lunch hour 正正係QQ nap time呢...

伯爵府

哎呀, 嗰個係女人...係孕媽媽嚟架...
我都未知NO.2係咩呀?

原帖由 HappyDay2008 於 10-6-3 10:51 發表
四媽,

妳咁快知No.2係女仔?我見妳個sticker用左個女仔喎 。我就完全仲未知,前日照OSCAR,細B交叉腳合埋,咩都睇唔到

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

四媽, 八媽,
雖然巳是事實, 但希望你哋到時有驚喜, 心想事成啊.

原帖由 HappyDay2008 於 10-6-3 10:51 發表
四媽,

大宅

好媽媽勳章

報到...尋晚俾個衰囝玩左我一獲...大個佢就知...要狠狠地教訓佢

侯爵府

個孕媽媽咁slim 。我諗妳今次都想要番個千金,我自己當住係囡先,因為多數睇唔到就當囡麻

原帖由 高齡產婦 於 10-6-3 10:54 發表
哎呀, 嗰個係女人...係孕媽媽嚟架...
我都未知NO.2係咩呀?

伯爵府

哎呀, 咁正常人兩三個月係未見肚架嗎, 妳估個個都好似我咁, 未有都好似4個月大咩...

原帖由 HappyDay2008 於 10-6-3 11:10 發表
個孕媽媽咁slim架 。我諗妳今次都想要番個千金,我自己當住係囡先,因為多數睇唔到就當囡麻

首頁

尾頁

跳至