自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢, 即係"小烏龜, 食得慢, 一粒飯要食3餐......" 個首, 因我個囝好鐘意唱, 想知道全首的歌詞.

tks.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

印象中....
小烏龜, 食得慢, 一粒飯要食3餐
小老鼠,愛偏食,專揀peanut chocolate
(旁白)小朋友偏食,點算好?
惠x金裝膳兒+,五穀蔬果魚肉旦+奶
7大食物營養,+上7種易缺完素
7+7配方,營養全包圍

男爵府

原帖由 hellomiffy 於 10-6-10 09:53 發表
印象中....
(旁白)小朋友偏食,點算好?
惠x金裝膳兒+,五穀蔬果魚肉旦+奶
7大食物營養,+上7種易缺完素
7+7配方,營養全包圍 ...

唉也,係呀..係呀...你真係好野呀, 背曬出來喇..

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

首歌好好聽,我大仔成日都唱比我細仔聽..

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我女都好中意听,成日要我教區唱,所以每次一見廣告,我就要學唱mouth:
拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我女明明訓左
一聽到呢首歌
即醒~~~~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

阿仔行緊街都會唱 我覺得好嘈

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我個女就黎一歲, 一聽到呢首歌又係眼定定, 好好笑.

子爵府

ha ha......好攪笑呀!我兩個小朋友都係一聽到廣告,就停晒做緊ga野,就跟住兩個一齊唱!
原帖由 crystalpui 於 10-6-10 11:01 發表
我女明明訓左
一聽到呢首歌
即醒~~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我仔在電腦睇睇下卡通,聽到電視播, 就會一齊唱架啦

男爵府

好媽媽勳章

My sons like the song so much !! I download the song from "Uwants " and use it as my phone incoming song. ^0^

正確歌詞如下:

(旁白)仔仔偏食,營養唔夠?
惠氐金裝膳兒加 , 五穀蔬果魚肉旦加奶
7大食物營養, 加上7種易缺完素
7+7配方, 營養全包圍
:-D :-D

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

yeah~ 我都識唱呀...

個女 lor...鬼死咁 like..要我唱比佢聽..
咁一做咩死記住 lor..

而家一做佢都會大大聲咁唱

別墅

好媽媽勳章

我個件一聽到, 喊緊都即刻收...
應該將首歌變做mobile 聆聲, 隨時有得用

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 brendabb 於 10-6-10 13:19 發表
我個件一聽到, 喊緊都即刻收...
應該將首歌變做mobile 聆聲, 隨時有得用

Please download this MP3 ringtone on the top right hand icon in the picture:

http://www.onelessworry.hk/pe/

複式洋房

醒目開學勳章

thank you! 好嘢有得 download~

我呀 b 一聽到, 個頭開始擰擰下, 雙手舉起開始指揮, 好得意!

開頭仲以為係官恩娜唱添, 原來係薛凱琪, 諗落佢哋把聲又係有啲似喎, 不過我估搵官恩娜會收得平少少

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我唔識將首歌download落手機. 只是將首儲存在手指內.
有冇人可以幫我呀!!!

男爵府

原帖由 NaNa2005 於 10-6-10 14:02 發表

Please download this MP3 ringtone on the top right hand icon in the picture:

http://www.onelessworry.hk/pe/

thanks a lot.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 NaNa2005 於 10-6-10 14:02 發表

唔該哂你呀,我阿女都好鍾意架,一聽到就又唱又跳

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 我真係好傻 於 10-6-10 16:21 發表

唔該哂你呀,我阿女都好鍾意架,一聽到就又唱又跳

You're welcome la, my daughter likes this song very very very much...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

笑屎我喇, 我d仔女日唱夜唱, 我仲講笑話要download做ringtone, 估唔到竟然真係有得download, 仲係official website

原帖由 NaNa2005 於 10-6-10 02:02 PM 發表

首頁

尾頁

跳至