想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好,多得呢度既資料同各位既鼓勵,我終於bingo! 我明白到等bingo同失望既感覺係點,所以希望以下既資料可以幫到大家,亦都希望bb唔會小器啦^^ 我平時既cycle28-30~今個cycle亦係我第一次用紅綠d&量體溫~

D1 m
D2 m
D3 m
D4 m
D5 m
D6 m36.34
D7 (晚上dodo)
D8 36.60
D9 36.63 (中午dodo)
D10 36.44
D11 36.34,紅d5%(晚上dodo)
D12 36.36
D13 36.48d80-90%
D14 36.28,紅d30% (早上dodo,老公狀態一般)
D15 36.28,紅d5% (晚上dodo,為左生b,我主動挑逗老公,佢狀態都一般)
D16 36.54 飲奶奶煲既燕窩
D17 36.69飲奶奶煲既燕窩
D18 36.69 黃色分泌,飲奶奶煲既燕窩
D19 36.77黃色分泌,咁o岩我阿媽煲左燕窩,又飲
D20 36.71黃色分泌,飲阿媽煲既燕窩
D21 36.61黃色分泌
D22 36.94 個小腹成晚都yuen yuen痛,有黃+濕分泌(晚上dodo)
D23 36.78 朝早發現底底有血,應該係著床血
D24 36.94 子宮位唔舒服
D25 37.0 d5-10%, d有哄
D26 37.0 d5-10%,綠d有哄
D27 36.99 d90%,綠d15%
D28 37.0
d110%,綠d40%
D29 37.0 d110%,綠d50%
D30 37.0 d110%,綠d70%,用曼仔check深粗線
D31 37.0 多分泌
D32 37.0
D33 37.11 胸痛
D34 37
D35 36.91

未bingo既時候等到傻,到依家bingo左又日日擔心,做女人真係唔容易嫁!!!各位加油呀!!!

大宅

男爵府

恭喜您~.~

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

congrats 祝順順利利

大宅

多謝大家!
其實我之前既cycle都冇食燕窩,
今次連續食左幾日,
唔知關唔關事呢?!

洋房

congratulation..!!!

大宅

恭喜你呀!!請問你cycke一般係幾多日呀???

箸床果日又真係會底溫喎~

大宅

原帖由 仔仔豬 於 10-6-18 11:03 發表
恭喜你呀!!請問你cycke一般係幾多日呀???

箸床果日又真係會底溫喎~

我cycle 係28-30日,
如果唔係有血,我都唔知著床未呢....

大宅

接你嘅好孕棒啊~~~
congratulations~~

複式洋房

thanks for sharing~
我見你...bingo左/ dodo後, 都有分秘物喎?~!
即係都正常架啦~

原帖由 紅噹噹haha 於 10-6-18 00:12 發表
大家好,多得呢度既資料同各位既鼓勵,我終於bingo喇! 我明白到等bingo同失望既感覺係點,所以希望以下既資料可以幫到大家,亦都希望bb唔會小器啦^^ 我平時既cycle係28-30日~今個cycle亦係我第一次用紅綠d&量體溫~

D1 m
D ...
~ 自由從心而發 ~

大宅

恭喜哂

別墅

恭喜你!!!
好好的分享, 謝! 希望你一切順利!!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

恭喜妳呀.

男爵府

畀面勳章

congratulation

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

恭喜晒

大宅

congratulations...really happy for you.

別墅

回覆 1# 紅噹噹haha 的文章

恭喜晒,真替你開心!:D

洋房

sis~恭喜曬呀....
請問你有冇去醫生度確應bingo呀???

我既case
http://forum.baby-kingdom.com/thread-3200965-1-1.html

大宅

原帖由 new_life 於 10-6-18 22:40 發表
sis~恭喜曬呀....
請問你有冇去醫生度確應bingo呀???

我既case
http://forum.baby-kingdom.com/thread-3200965-1-1.html

多謝各位,我都希望會順順利利!!
同埋祝各位生個可愛既兔仔、兔女!!!!

我係冇去醫生度confirm,我5w直接去婦科confirm的

首頁

尾頁

跳至