跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

大宅

Adelaide囉! Nice to meet you ^^

大宅

我前幾日先同兩個091015既bb媽咪講開, 不如約出黎聚下, 有冇興趣? 不過咩都未plan架! ^^

別墅

Hi , 你地好呀. 我地都係10月15日出世架.
幾時會約出黎見下面呀. 預埋我地啦.

大宅

OK! 不如諗下地方先吖, 有咩好提議? 尖沙咀好唔好呀?

原帖由 LOKLOK904CHOY 於 10-6-23 09:59 發表
Hi , 你地好呀. 我地都係10月15日出世架.
幾時會約出黎見下面呀. 預埋我地啦.

複式洋房

Hi Hi, Aidan was born on 15 Oct....

複式洋房

我地恩恩都係10月15號, 大家好!

別墅

都好呀. TST 就到大家.到時睇下去邊.記得話我知啦.

原帖由 adaho43 於 10-6-23 23:47 發表
OK! 不如諗下地方先吖, 有咩好提議? 尖沙咀好唔好呀?

翡翠宮

Hi, my little girl Shuli born on 15 Oct 2009 too...!
Nice to meet all of you!!

複式洋房

hihi, i m a month of two la..anyone like me?

複式洋房

haha, typo, i was say, i am a mother of two la...dose anyone like me?..my elder daughter is 2 years and 4 months old..

大宅

大家好!我都有2個小朋友呀!我大女而家4歲半,細仔行行就係091015既bb。而家細佬充滿好奇心,周圍爬,成日扶住野就行黎行去,好似隻牛仔咁。不過佢唔鍾意食粥,都係喜歡奶奶、米糊同麵包。

原帖由 littlebear328 於 10-6-25 13:24 發表
haha, typo, i was say, i am a mother of two la...dose anyone like me?..my elder daughter is 2 years and 4 months old..

複式洋房

各位091015媽媽, 有冇打算同我地d同年同月同日生o既bb一齊見下面呀?

複式洋房

i m ok ar..please pick a date 1st la...say Sat or Sun?

別墅

好呀.. 乜唔係之前講左話去tst 咩. 咁幾時出黎呀

原帖由 mamasangel 於 10-7-1 19:52 發表
各位091015媽媽, 有冇打算同我地d同年同月同日生o既bb一齊見下面呀?

大宅

係呀, 我提議去tst gathering既, 我見未有人reply我tst好唔好所以未定日子呀....sorry!

OK, 咁就定7月24或者25日 tea time響尖沙咀, 睇下邊日多d人得閒啦! 有好地方提議嗎?

另外, 我想用facebook organise呢個gathering, 因為有咩update同通知響果度send message會冇咁易漏, 好嗎? 請add我facebook a/c Ada Ho ([email protected]), add我時話我知你地bk個nickname同埋係 091015 bb, thanks a lot!

別墅

oK . 咁就等我係FB ADD 你啦.

原帖由 adaho43 於 10-7-8 13:12 發表
係呀, 我提議去tst gathering既, 我見未有人reply我tst好唔好所以未定日子呀....sorry!

OK, 咁就定7月24或者25日 tea time響尖沙咀, 睇下邊日多d人得閒啦! 有好地方提議嗎?

另外, 我想用facebook organise呢個g ...

大宅

你add左我未呀? 你fb既user name係咩?

原帖由 LOKLOK904CHOY 於 10-7-10 11:24 發表

複式洋房

oh...i will be out of town 23 /24 July, but u can also add me on Facebook ([email protected])

複式洋房

好呀, 我都得呀. 我個FB係:[email protected], 你ADD 埋我啦。 

原帖由 LOKLOK904CHOY 於 10-7-10 11:24 發表

首頁

尾頁

跳至