自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

話說我,99 &我2個仔去到樹屋
到達後,我無上樹屋...等99同d仔上
我太累了....咁我咪係樹下等他們law......
我見有個位(我大肚8個月)...我咪坐law..but個位有個環保袋
我就推開小小坐底左....咁有個男人(係隔離椅)話有人....我都照坐因無曬位,我又真係好累....

諗住他所謂個個人黎就比返個位他....
點之個男人打電話比人...叫個個人 好過黎啦,比人坐左....
原來個個人重未坐船過黎就霸定位...

跟住個男人就起身...駡我8婆...
我咪話這度不是茶樓wor 無得霸位ka wor 8公
(中間唔記得左講咩)
跟住我叫他小心 最尾個2年呀 (因這個男人之前駡左好多野)
跟住他都叫我小心 ...
我話:我緊係小心 啦...我大肚我會小心行路ka啦..(hoho)
個8公用把傘指住我
跟住他話有咁多位唔坐,係要坐這個(其實就圍都比人坐曬
我話:係呀, 吹咩,,,
他:好呀.... 你咪吹law....
我話:我係鐘意吹呀....個口我ka...點吹都得....
他:唔夠我講.....走左...
他走個時我叫他返屋企食蕉...hohoho
如他再唔走我一定問候他
他企係度駡我個時.....may be驚我...連身分證都趺左...hohoho
條友無拉拉跌左張身分證...好低能

條友影衰曬d香港人.......(((呻完.....舒服曬)))

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大熱天時,讓下大肚婆坐都唔洗死啦,做男人做到佢咁pk....唉!...佢and佢個fd坐少陣洗死咩

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 adaleung0716 於 10-7-2 23:44 發表
我見有個位(我大肚8個月)...我咪坐law..but個位有個環保袋
我就推開小小坐底左....咁有個男人(係隔離椅)話有 ...

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你大住個肚,下次就唔好同人嘈啦~
如果個男人真係癲起黎打你就麻煩啦~
香港而家都多左好多不知所謂既人,都費事佢地嘈....

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

佢有冇執番張證呀, 如果我執左會掉左落河, 等佢補領好似幾百蚊.

蝦大肚婆正衰人.

大宅

原帖由 lingwu 於 10-7-2 23:56 發表

對~~
香港地依家好多傻佬傻婆, 都係小心為上

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

係啦, 大住個肚同人嘈..... 一陣個傻佬嬲起上嚟走埋嚟踢你個肚都唔知點算.

別墅

原帖由 lingwu 於 10-7-2 23:56 發表
係呀, 如果佢癲起上嚟你危險咋.

不過,你今次真係好得

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

香港而家真係乜人都有....~_~"
如我不是主角,是令一個大肚婆或唔大肚都好...我都一定好幫口一定鬧個男人...自己有得坐重霸住個位的人.....

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我就推開小小坐底左....咁有個男人(係隔離椅)話有人....我都照坐因無曬位,我又真係好累....

諗住他所謂個個人黎就比返個位他....
點之個男人打電話比人...叫個個人 好過黎啦,比人坐左

點解妳唔同佢講坐一陣,佢朋友返黎果陣比返佢坐,妳唔講佢又點知呢,如果講咗佢都係咁嘈你佢就真係太過份,而且可能妳同佢講咗之後佢會冇事,咁樣妳又唔洗勞氣,咁唔係對雙方都好啲?(個人意見,不喜勿插)

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kay4884 於 10-7-3 12:13 AM 發表

點解妳唔同佢講坐一陣,佢朋友返黎果陣比返佢坐,妳唔講佢又點知呢,如果講咗佢都係咁嘈你佢就真係太過份,而且可能妳同佢講咗之後佢會冇事,咁樣妳又唔洗勞氣,咁唔係對雙方都好啲?(個人意見,不喜勿插) ...

我唔講係因為個樹屋個area好細.....唔洗5-10就行完....坐返船走....唔係好似他咁諗住係樹屋度坐咁耐好似想係個度訓咁...hohoho...

大宅

如果我大左肚,真係唔夠膽同人嘈, 佢癲起上黎唔知做咩, 整到BB的話好唔抵...
不過個男人真係好賤,大肚婆都唔讓..

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

對方有可能唔知妳只係坐一陣呢?而家好多人都係咁,比其他人坐一陣都好似食咗佢地忽肉咁.....
原帖由 adaleung0716 於 10-7-3 00:23 發表

我唔講係因為個樹屋個area好細.....唔洗5-10就行完....坐返船走....唔係好似他咁諗住係樹屋度坐咁耐好似想係個度訓咁...hohoho...

公爵府

好媽媽勳章

個男人可能係衰...
BUT樓主都不惶多讓噃(我指冇禮貌)
你的人格如何,你的人生亦必如何!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 1013angel 於 10-7-3 00:34 發表
個男人可能係衰...
BUT樓主都不惶多讓噃(我指冇禮貌)

YES 最唔LIKE個句吹咩.....明明唔嬲 一聽到都嬲啦

水晶宮

環保接龍勳章

幾驚你生得ar!
原帖由 adaleung0716 於 10-7-2 23:44 發表
我就推開小小坐底左....咁有個男人(係隔離椅)話有 ...

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個男人正衰人,大肚婆都唔讓不知所謂:;pppp: :;pppp:
但係樓主下次唔好咁勇Lu..只係怕佢發din傷到你
佢痴既傷人只係會送佢去度假
而你就可能無啦啦多達啦,咁就唔抵啦

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

想問一下, 咩係 hohoho ?mouth:

santa 成日都講.... 不過大熱天時, x'mas又未到....mouth:

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

=呵呵呵?
原帖由 牛精仔 於 10-7-3 00:48 發表
想問一下, 咩係 hohoho ?mouth:mouth:" />

santa 成日都講.... 不過大熱天時, x'mas又未到....mouth:mouth:" />

首頁
12345...8

尾頁

跳至