在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

今日係沙反斗城我個女比一個3歲男仔襲擊,佢黐線架,突然衝埋嚟用對手好用力咁掘我女塊臉,嚇到我女女喊到死,掘到右邊臉2條痕,左邊眼蓋一個指印,左眼角一條痕,甩皮添,我見到心痛到差D同女女一齊喊,我老公捉住個男仔問佢爸爸媽媽係邊度,等咗一陣佢阿媽先出現,叫個男仔講對吾住,佢口又硬又無悔意,佢有心掘我女女隻眼架,好彩我老公手快捉住佢,如果吾係我女隻眼無咗啦,黐線架佢,我女得10個月大咋,佢坐係架車仔無得走,個黐線仔咁樣襲擊我個女,佢阿媽又吾知死咗去邊喎,都吾係跟實個男仔嘅,衣家仲吾教第時無好人做架佢。

受傷相片:
http://hk.myblog.yahoo.com/miumiu-mungmung/article?mid=11093

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

陰公,,D傷痕好明顯!!!

水晶宮

其實個男仔郁第1...你地點解唔即時推開架BB車..??

男爵府

咁佢阿媽知道佢個仔襲擊bb,後來佢點樣?

侯爵府

原帖由 kai3028 於 10-7-4 20:42 發表
其實個男仔郁第1...你地點解唔即時推開架BB車..??

我比緊錢我都吾知發生咩事,BB車係收銀處度都走吾甩,係我老公好大聲閙個細路我先知咋。

侯爵府

原帖由 bel2002 於 10-7-4 21:29 發表
咁佢阿媽知道佢個仔襲擊bb,後來佢點樣?

佢阿媽有講對吾住,跟住吾知點算咁企响度囉,佢吾識叫個仔同我女女講對吾住喎,係我老公要佢講囉,但係佢把口好硬。

別墅

我一定報警
原帖由 hellomag 於 10-7-4 19:53 發表
今日係沙反斗城我個女比一個3歲男仔襲擊,佢黐線架,突然衝埋嚟用對手好用力咁掘我女塊臉,嚇到我女女喊到死,掘到右邊臉2條痕,左邊眼蓋一個指印,左眼角一條痕,甩皮添,我見到心痛到差D同女女一齊喊,我老公捉住個男仔問佢爸爸媽媽 ...

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

水晶宮

原帖由 hellomag 於 10-7-4 03:52 AM 發表

我比緊錢我都吾知發生咩事,BB車係收銀處度都走吾甩,係我老公好大聲閙個細路我先知咋。

以後真係要小心D呀,,,依家D細路有D真係好百厭,,
就算父母點教...都未必會聽話架...

珍珠宮

好媽媽勳章

都唔知D父母點教...
有時係街我都會見到D靚仔
襯父母無留意果陣
對我女咀秒秒我都啤實佢

有次我帶個女去公園玩
有個靚妹我諗4-5歲
賓賓帶住玩,個老母唔知坐係邊同人吹水
不嬲都係我女同自己玩我跟佢尾睇實
又無聊個靚妹玩,
佢無啦啦走埋黎想郁手打我個女
我一見仍第起手想打落黎即刻大聲X住佢
佢先驚到走

大宅

好媽媽勳章

唉心痛死
咁勁架紅得
依家有d細路真係好百厭啊
睇小眼都唔得

禁止發言

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實我諗報警都冇用,
如果件事發生係我小朋友身上,
我老公實鬧爆佢,
兼要佢賠醫藥費,
教訓下呢d冇家教父母同小朋友!:;pppp:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我女女細個果陣都曾經遇襲~
未夠一歲~佢果時又係BB車~
不過佢瞓左~我就蓋左下個頂薘~
突然有個唔識既男仔~應該係讀小學~
無啦啦沖埋黎~伸手入我架BB車~
好大力掃左幾野~
我即刻渴住佢~你做咩呀~!!!
之後佢即刻跑左去~
我即時睇BB有無事~好在無傷~
可惜當時只得我一個人~
唔係我實捉住佢黎鬧

伯爵府

囝囝幾個月時, 我試過响荷x同老公同bb行街街, 我推住bb車, 突然有個大約2-3歲小朋友飛身撲入我bb車度大聲叫 : 有bb呀! 嚇死我, 好彩果陣我老公係抱住我bb姐, 唔係咁樣比佢飛撲上黎, 真可大可少呀!

侯爵府

原帖由 小露比* 於 10-7-5 00:41 發表
都唔知D父母點教...
有時係街我都會見到D靚仔
襯父母無留意果陣
對我女咀秒秒我都啤實佢

有次我帶個女去公園玩
有個靚妹我諗4-5歲
賓賓帶住玩,個老母唔知坐係邊同人吹水
不嬲都係我女同自己玩我跟佢尾睇實
又無聊個靚妹玩,
佢 ...

帶得小朋友出街,帶佢出嚟嗰個人一定要跟實D睇實D,發生意外嘅機會都少D,吾睇實佢,整親自已就自已攞嚟啫,整親人地,你估人地父母幫吾幫嗰D人教仔吖嗱,到時嗰D人咪心痛就得喇。

侯爵府

原帖由 蘇c9 於 10-7-5 02:17 發表
唉心痛死
咁勁架紅得
依家有d細路真係好百厭啊
睇小眼都唔得

原帖由 CAR_B 於 10-7-5 09:46 發表
好明顯既傷痕,,
比著係我老公,,我諗佢會一腳申開個細路囉...
心痛死..

唉,佢直頭係有暴力傾向,我老公立即扯高佢隻手,跟住好惡咁鬧佢,個細路係度叫DADDY,等咗成分鐘先見到佢阿媽一個,佢阿媽都無言。

侯爵府

原帖由 babyhowie 於 10-7-5 09:55 發表
其實我諗報警都冇用,
我老公實鬧爆佢,
兼要佢賠醫藥費,

我老公話要吾要叫差人叔叔呀,個細路都吾係好驚咁,捉住佢好惡鬧佢,佢又無乜反抗 又無喊,只係眼紅紅,通常咁嘅情況D細路會驚會喊架嘛,我諗佢吾係第一次咁做囉,當時我淨係掛住呵女女氹女女,女女喊到臉紅晒,D傷痕吾係好明顯,平靜咗落嚟先見到D痕。

侯爵府

原帖由 babyhowie 於 10-7-5 09:55 發表
其實我諗報警都冇用,
我老公實鬧爆佢,
兼要佢賠醫藥費,

我老公話要吾要叫差人叔叔呀,個細路都吾係好驚咁,捉住佢好惡鬧佢,佢又無乜反抗 又無喊,只係眼紅紅,通常咁嘅情況D細路會驚會喊架嘛,我諗佢吾係第一次咁做囉,當時我淨係掛住呵女女氹女女,女女喊到臉紅晒,D傷痕吾係好明顯,平靜咗落嚟先見到D痕。

侯爵府

原帖由 cheese08 於 10-7-5 12:06 發表
我女女細個果陣都曾經遇襲~
未夠一歲~佢果時又係BB車~
不過佢瞓左~我就蓋左下個頂薘~
突然有個唔識既男仔~應該係讀小學~
無啦啦沖埋黎~伸手入我架BB車~
好大力掃左幾野~
我即刻渴住佢~你做咩呀~!!!
之後佢即刻跑左去 ...

讀小學都好大個啦,真係粗俗D講,佢老母點揍佢,揍到個細路咁嘅。

侯爵府

原帖由 hohoho36 於 10-7-5 12:33 發表
囝囝幾個月時, 我試過响荷x同老公同bb行街街, 我推住bb車, 突然有個大約2-3歲小朋友飛身撲入我bb車度大聲叫 : 有bb呀! 嚇死我, 好彩果陣我老公係抱住我bb姐, 唔係咁樣比佢飛撲上黎, 真可大可少呀! ...

黐線架佢,如果BB係度實嚇死啦,真係黐黐地。

首頁

尾頁

跳至