興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

新的了!新的了!

今日係升中放榜大日子,希望【波屎】仔能夠派到心目中理想嘅中學!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 包包魔怪媽咪 於 10-7-6 03:52 發表
新的了!新的了!

今日係升中放榜大日子,希望【波屎】仔能夠派到心目中理想嘅中學!
多謝亨利祝福 ..... 波屎真失策,尋晚飲咗豬肉湯,成晚眼光光

依家內心百般滋味在心頭 .... 為著二少嘅學術成績不甘,明明能力可及,點解唔集中精神讀書、努力求學呢?

本想聽朝向一所心儀英中叩門,但二少抗拒讀英中,而上網一睇,只收 15 位學生 ..... 思前想後 ...... 唯有鎖緊目標,如果未能考取自行第一志願果間,就再一次叩門喇!

可能係無形嘅壓力,雖然依家好平靜、無不安情緒,但就係眼光光瞓唔著
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

講 d 野比瘋人聽吓 .... 聽完就算,呢期咪串我呀 .....

話說點解會百般滋味呢 .... 當然係為著二少嘅學習態度而唔多合皮喇,根據佢嘅成績及天堂校網嘅選校情況 .....

根本天堂內無一所中學係娜媽有意慾讓娜媽仔入讀嘅,咁即係話,就算派到第一志願,其實娜媽都唔多情願嘅 ....

所以重有乜好講吖

水晶宮

終於眼光光到天光

頭先哨個牙、洗埋屎淫頭 .... 精神上路 ....

期望係派到自選第一果間

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

新的了!新的了!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

主必看顧保守您們!
原帖由 hehalady 於 10-7-6 04:48 發表
多謝亨利祝福 ..... 波屎真失策,尋晚飲咗豬肉湯,成晚眼光光

依家內心百般滋味在心頭 .... 為著二少嘅學術成績不甘,明明能力可及,點解唔集中精神讀書、努力求學呢?

本想聽朝向一所心儀英中叩門,但二少抗拒 ...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

娜媽~

知道叫你放鬆d都無用架喇,不過都希望你同二少順利渡過~

入到一間好學校當然好啦,但都要睇學生本身可唔可以適應,再加上自己努力。家長眼中次級既學校都有好老師,學生有心讀既唔會無出路~

既然你依靠穌哥,就讓佢帶領你吧!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

新的了!新的了!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 webjen 於 10-7-5 11:33 發表
比個機會我分享下開心事 :
QQ
今年考第三

幼稚園好成績,希望小學 可以 Keep 到啦

唔敢係 FB ,費時 D 同學仔媽咪唔高興

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 webjen 於 10-6-30 12:52 發表
辛苦就一定架喇,但係值得o!
訂飯果度仲諗緊,因為我本身都唔識煮,而我又想讀一個拼音 course,所以想佢食一排飯盒,等我學下煮,煮得好食 d 先送飯...長遠我都會自己送飯!

水晶宮

原帖由 hehalady 於 10-7-6 06:59 發表
期望係派到自選第一果間
感謝主

水晶宮

原帖由 小草 於 10-7-6 09:32 發表
娜媽~

知道叫你放鬆d都無用架喇,不過都希望你同二少順利渡過~
多謝親愛的小草

版主

唔駛做日本人... 左滕右滕lu~
原帖由 hehalady 於 10-7-6 10:56 發表
感謝主

子爵府

原帖由 hehalady 於 10-7-6 10:56 發表
感謝主

珍珠宮

Congratulations!!!
感謝主

珍珠宮

yeah

感謝主
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

每個人有自己要行o既路,做父母幫得幾多就幾多,其餘o既就要靠佢自己....二少年紀仲細,可能未開竅呢!
你多 d 為佢祈禱,穌哥一定照住佢
原帖由 hehalady 於 10-7-6 04:48 發表

本想聽朝向一所心儀英中叩門,但二少抗拒 ...
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

感謝主

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

感謝主

愛 我 就 別 傷 害 我

首頁

尾頁

跳至