跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊度有芭蕾舞衫裙賣? (係'傘'裙)
連袜 & 鞋?
謝謝

男爵府

BK Milk勳章

天水圍新北江有得賣哦

原帖由 lamfanny 於 10-7-5 10:47 發表
連袜 & 鞋?
謝謝

大宅

Thank you.
請問大概係邊層(地下 or 上層) 方便唔使續層搵.

原帖由 baby-town 於 10-7-5 17:12 發表
天水圍新北江有得賣哦

伯爵府

醒目開學勳章

在2樓, 我大約知間舖向邊, 不過唔識點講確實地點給你知(2樓好似迷宮太亂了), 好像在必x客附近, 佢係專賣毛巾的, 芭蕾舞衫就排在舖既頭頂位置.

大宅

Thank you so much.
起碼知道係2樓 & pizza hxx附近就唔使亂咁貢. 依家新北江真係好多舖, 好密. 要搵間舖係有d難度.
係咪全套都有的嗎包括鞋+袜?

原帖由 lingirl 於 10-7-6 11:04 發表
在2樓, 我大約知間舖向邊, 不過唔識點講確實地點給你知(2樓好似迷宮太亂了), 好像在必x客附近, 佢係專賣毛巾的, 芭蕾舞衫就排在舖既頭頂位置.

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 lamfanny 於 10-7-7 08:01 AM 發表
Thank you so much.
起碼知道係2樓 & pizza hxx附近就唔使亂咁貢. 依家新北江真係好多舖, 好密. 要搵間舖係有d難度.
係咪全套都有的嗎包括鞋+袜?
襪我係向千色4樓童裝部買鞋的位置買的, 有平有貴, 我買平薄身那些襪$15左右.
鞋我不是在新北江買, 我諗佢賣得芭蕾舞衫都應該會有鞋買

大宅

係. 去睇睇先.. many many thanks...

原帖由 lingirl 於 10-7-7 10:23 發表
襪我係向千色4樓童裝部買鞋的位置買的, 有平有貴, 我買平薄身那些襪$15左右.
鞋我不是在新北江買, 我諗佢賣得芭蕾舞衫都應該會有鞋買

男爵府

其實一般教 "芭蕾舞" 既地方, 都有得買...

如果唔想煩, 我建議最好幫襯番佢地個老師買,
可能會貴少少, 但係起碼arm規格, 同埋唔洗煩...

留意, 一般正規既學校, 對舞衣係有要求家, 為免浪費金錢要重新買過, 最好問清楚先至買.
原帖由 lamfanny 於 10-7-5 10:47 發表
連袜 & 鞋?
謝謝

大宅

多謝你的建議. (我買左luo, 係傘裙)
上星期先知道芭蕾舞舞衣是有階段性的. 所以, 我相信已經浪費金錢嗱.
不過, 買此(不合規格)傘裙舞衣, 都係想增加囡囡跳舞的興趣. 她穿上後, 不知幾開心, 唔願除.
等她大d, 確實d, 到時她就知道舞衣要求是這樣的了.

原帖由 yenlau09 於 10-7-18 12:05 發表
如果唔想煩, 我建議最好幫襯番佢地個老師買,
可能會貴少少, 但係起碼arm規格, 同埋唔洗煩...

留意, 一般正規既學校, 對舞衣係有要求家, 為免浪費金錢要重新買過, 最好問清楚先至買.
...

首頁

尾頁

跳至