跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

不如我地大家係度傾啦....方便好多~

我首先同大家SAY個hi先~
我係2-2-2011....今日已經係10w6喇....

大宅

畀面勳章

早晨呀 ~我係 18-02-2011 ~ 今日7w4啦

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 10:23 發表
不如我地大家係度傾啦....方便好多~

我首先同大家SAY個hi先~
我係2-2-2011....今日已經係10w6喇....

複式洋房

早晨呀 ,我係 15-02-2011 , 今日8w

我一陣去睇e生喇,我好緊張......因為近日聽到幾位不好消息......所以我都好驚....希望今日會聽到心跳

大宅

畀面勳章

放鬆o的 放鬆o的 , 呢個係我o地要做o既指定動作

要向好o既望 , 自己 + 油 , bb 都會 + 油

複式洋房

原帖由 mic.mic 於 10-7-6 10:35 發表
放鬆o的 放鬆o的 , 呢個係我o地要做o既指定動作

要向好o既望 , 自己 + 油 , bb 都會 + 油

琴日開始超緊張.......所以同朋友佢地傾,佢地都叫我唔好再睇d唔開心嘢,要放鬆,希望小豆釘會乖乖地唔好嚇我啦

大宅

你地好! 我是20-2-2011, 而家7wk左右.

呢兩日都知道幾位不好消息, 我一直好擔心, 因為要等多兩星期先第一次睇c+. 希望一切順利, BB健健康康

男爵府

我都好驚呀依家..因為琴日我朋友打比我,佢見紅入左醫院, 點知醫生幫佢照,話照唔到bb心跳,同埋無長大到...佢11w5架喇..但個胎得4mm左右.......我5w3既時候照過一次,(當時只係見到胎long......)到依家都未照過....黎緊最快24號先照...到時都12w3嚕.......琴晚又唔知攪咩,勁胃痛...即刻達係梳化度抖左一陣....起返身再坐直個人,跟住下面就係咁放氣(類似放屁,但唔係放屁果隻呢)....放完幾劑就唔痛嚕..我諗係胃氣多....

複式洋房

原來做mama係咁緊張.....成日以為好易陀10月就生,原來10個月可以發生好多事同改變好多嘢....我地真係要大家支持大家,努力~

大宅

畀面勳章

你o地有冇肚 all o架 , 唔知點解我食咩都肚 all ,

如果有飲奶就緊加犀利 , 成日都想去 "唔 ..唔"

仲有成日都頸渴 , 你o地飲咩o野多o架 ??

大宅

hi hi我係 11-2-2011 大約7-8wk吧.ke ke

我胃口好視乎我想食什麼,想食會食多d,不想食的眼尾都不so.....但係想食的東西都不是好東西....唉....

男爵府

原帖由 mic.mic 於 10-7-6 11:11 發表
你o地有冇肚 all o架 , 唔知點解我食咩都肚 all ,

我無肚痾呀...不過就好難先有一次"55"......
我依家飲唔到水.....飲水就會想嘔咁....反而就飲清茶多(好少既茶味,其實都係溝下色咁)....前排先買左支西梅汁飲..飲左2-3次就有2次55去嚕...即刻成個人書服哂...

大宅

我飲水好少,因為好口啖,我一起身飲益力多,跟住再飲鮮奶.午餐會飲凍o茶lu...之前有試過肚瀉,不過跟住又冇咪事..

你可以試下飲 "吉仔水"我覺得飲了好似人會舒服些...

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 11:20 發表

我無肚痾呀...不過就好難先有一次"55"......
我依家飲唔到水.....飲水就會想嘔咁....反而就飲清茶多(好少既茶味,其實都係溝下色咁)....前排先買左支西梅汁飲..飲左2-3次就有2次55去嚕...即刻成個人書服哂... ...

複式洋房

原帖由 mic.mic 於 10-7-6 11:11 發表

我久唔久都有肚痾,我仲以為係自己腸胃唔好
頸渴我都有呀,成日好似飲唔夠水,我多數都係飲水咋,不過你試下飲o水呀,可以解渴~

複式洋房

原帖由 csc0728 於 10-7-6 11:16 發表
hi hi我係 11-2-2011 大約7-8wk吧.ke ke

我胃口好視乎我想食什麼,想食會食多d,不想食的眼尾都不so.....但係想食的東西都不是好東西....唉....

我都係~

複式洋房

原帖由 csc0728 於 10-7-6 11:22 發表
我飲水好少,因為好口啖,我一起身飲益力多,跟住再飲鮮奶.午餐會飲凍o茶lu...之前有試過肚瀉,不過跟住又冇咪事..

...

其實我想問....我地飲唔飲得益力多架?我成日都好想買來飲,但係又怕唔飲得.....

男爵府

原帖由 csc0728 於 10-7-6 11:22 發表

...

我除左飲唔到水之外...
coke, 凍奶tea, 凍o tea, 凍o 水都有飲...有時出街口痕都會嘆返杯"貢茶"既珍珠阿華田飲 ....

3文魚呢d我前排有食...近排唔會食.因為天氣熱左..我怕怕!

.

男爵府

原帖由 winniewong8286 於 10-7-6 11:26 發表

其實我想問....我地飲唔飲得益力多架?我成日都好想買來飲,但係又怕唔飲得.....

我有飲,都係幫亞仔吉完支飲管之後偷飲一啖....哈哈

大宅

口啖到爆飲到水都要飲多d....其它都冇咪益..
益力多我估ok吧..活性魚酸 ke ke 我都唔知..哈哈...

複式洋房

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 11:29 發表

我除左飲唔到水之外...
coke, 凍奶tea, 凍o tea, 凍o 水都有飲...有時出街口痕都會嘆返杯"貢茶"既珍珠阿華田飲 ....

3文魚呢d我前排有食...近排唔會食.因為天氣熱左..我怕怕!

. ...

我一d都唔敢飲呀

大宅

好悶啊...时間好難過......天氣又咁熱..人又冇胃口....口又啖啖咁..真係........

首頁

尾頁

跳至