親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

8月頭去布吉5日4夜2大1小,入住Laguna酒店,麻煩大家比d意見怎樣plan呢幾日嘅行程呢?
唔該哂!

男爵府

我都是8月頭去, 你住那間酒店, 我住SHERTON

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

公爵府

請問各位係邊度買package呢 ? 點解吾跟團呀 ? 我都PLAN緊8月10幾號去, 請大家比d意見, thanks.

複式洋房

我 5/8 - 9/8 住Laguna Holiday Club Phuket Resort
想book 師太接送& 1 day tour,但唔知去邊度玩好,
請比意見!

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

HI VICKY

我都confirm 住laugna beach resort, 好抵, buy 1 get 1 free, deluxe seaview 都係800蚊一晚

我未住過laguna 區, 果頭除左酒店 and lotus 之外, 仲有咩食??

thanks!
原帖由 vicky_cheun 於 10-7-8 02:45 發表
bkfans123:

我酒店同機票係分開買,去到先跟LOCAL TOUR。因為布吉其實好細,就算跟團好多都係自由時間,倒不如自己去,而且我一向都係自由行,唔想唔好彩遇著D衰領隊/導遊。

Chelly:

其實我28/7已經會到布吉住3晚KARON,一日JOI ...

民房

如果book泰航假期就去 http://www.facebook.com/thaiaholic?v=app_7146470109 有$1000旅遊禮券驘! 可以慳返啲!

水晶宮

我八月尾一家三口布吉自由行, 泰航4曰3夜住Millennium

Day 1 : Spa
Day 2 : Egg Island whole day tour
Day 3 : Hotel swimming + Shopping
Day 4 : Hotel swimming - airport

男爵府

原帖由 a_mum2009 於 10-7-8 09:21 發表
HI VICKY

我都confirm 住laugna beach resort, 好抵, buy 1 get 1 free, deluxe seaview 都係800蚊一晚

我未住過laguna 區, 果頭除左酒店 and lotus 之外, 仲有咩食??

thanks!

請問你在那裡BOOK酒店呀?買一送一又幾好喎

大宅

酒店 official website ar
原帖由 samchi媽 於 10-7-8 23:37 發表

請問你在那裡BOOK酒店呀?買一送一又幾好喎

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

THANKS!

我會先住一晚patong, 所以入左去laguna 應該唔會再出去, 車費一來一回成2百蚊, 太貴

你係咪都係by aa? 你有無book 定車接你? laguna 去機場知唔知around 幾多$?
原帖由 vicky_cheun 於 10-7-9 11:06 發表
其實果度食野既除左酒店之外都係幾間真係唔多,好在酒店餐廳都好多選擇。再唔係搵一晚半晚出patong食順便行街街。

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

我問左mr. chai 都係550bht
原帖由 vicky_cheun 於 10-7-9 12:05 發表
係呀,我都係坐aa,我book左師太車出機場550bht,不過我知call的士都係咁多錢。

男爵府

回覆 15# Chelly 的文章

我既行程如下-自駕:
DAY 1:下午:EGG ISLAND , 晚上huket FantaSea

DAY 2:早上safari tour 3in1,lunch:Bang Gaan 水上魚排食海鮮,dinner:lotus
DAY3:Central Festival, Big C, 動物園,lunch at natual
DAY4:BUTTERFLY GARDEN,Check in:evason,Dinner:日落崖
DAY 5:BACK TO HK
:-D

公爵府

原帖由 愛登士家庭 於 10-7-13 12:56 發表
我既行程如下-自駕:
DAY 1:下午:EGG ISLAND , 晚上huket FantaSea

DAY 2:早上safari tour 3in1,lunch:Bang Gaan 水上魚排食海鮮,dinner:lotus
DAY3:Central Festival, Big C, 動物園,lunch at natual
DAY4:BUTTER ...

你的行程好好呀 ? 請問
1) safari tour係邊度book嫁 ?
2) Bang Gaan係未可以企係水中睇魚呢 ?
3) Central Festival, Big C係未shopping mall ?
4) 動物園及 natual係邊呢 ?
5) BUTTER 係邊 ?
真係吾好意思, 咁多野要問
THANK YOU .

男爵府

回覆 1# bkfans123 的文章

你的行程好好呀 ? 請問
1) safari tour係邊度book嫁 ?
我同師太BOOK GA.
2) Bang Gaan係未可以企係水中睇魚呢 ?
呢個係魚排既餐廳-食SEAFOOD.
http://www.thailandfans.com/forum/viewthread.php?tid=66038

3) Central Festival, Big C係未shopping mall ?係啊,SHOPPING
4) 動物園及 natual係邊呢 ?兩者係布吉市-PHUKET TOWN個邊, 都係位於83000
5) BUTTER 係邊-我唔知點講你知個位置,佢係A.Muang 83000
:-D

複式洋房

請問如果出島,去皇帝島定蛋島好呢?冇乜分別?

子爵府

safari 我去到Patong先book,bargain到50%off,好抵。一家人慳咗成3千幾baht (7 in 1),好開心!出島HK book同當地book價錢就差唔多。

首頁

尾頁

跳至