自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

hashtag影視迷勳章

一路睇, 一路話佢好型...

可塑性好高... 好鍾意佢...

其實由佢係亞視開始... c6已經好留意佢...

我覺得c6好搞笑...
願BB身體健康

伯爵府

我都覺得佢好型呀

珍珠宮

畀面勳章

係呀,我都好LIKELY佢架,佢真人好有型,我仲會成日見到佢,因為佢住係我屋企既樓上

大宅

hashtag影視迷勳章

原帖由 SandyWu 於 10-7-15 21:55 發表
係呀,我都好LIKELY佢架,佢真人好有型,我仲會成日見到佢,因為佢住係我屋企既樓上

真係, 咁麻煩你幫我問佢攞個簽名相, 我可以送俾c6做聖誕禮物...

願BB身體健康

王國長老

王國長老

第一次留意佢係佢做劉青雲, 陳小春套戲"怒火街頭", 陳展鵬做陳小春細佬, 著警察服時好英俊好有型! 當時都諗佢會唔會紅起, 跟住見佢入左亞視好多年, 幸好終於過左無線, 開始出頭啦!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

畀面勳章

無問題,如果我見到佢,都想問佢拎簽名喎

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我覺得佢有d 似劉華後生個陣既影子

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 小楷 於 10-7-15 22:10 發表

請問即係住邊區 jak

係藍田區呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都有留意佢架,成日做呢D角色都衰到入型入格!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

公爵府

我都幾鐘意~幾靚仔~~

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佢係亞視個陣 , 有首歌同陳秀雯合唱 , 幾好聽架

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

公爵府

係呀
but 5記得佢咩樣

原帖由 TobiMom 於 10-7-15 22:34 發表
佢係亞視個陣 , 有首歌同陳秀雯合唱 , 幾好聽架

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢係亞視真係side咗

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

陳展鵬(Ruco Chan,1977年1月14日-),1994年無綫電視藝員訓練班畢業,現為無綫電視部頭合約男藝員,他除了拍劇集,还主持了不少节目,他亦曾在1998年至1999年加入寶麗金唱片,但因合約糾紛使他只能推出單曲,未能發行一張專輯,後在2000年加入亞洲電視。他最後在亞洲電視的作品是《靈舍不同》,之後2008年重返無綫電視。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

係喎!我honey都覺得佢唔錯喎!

伯爵府

原帖由 wingogo 於 10-7-15 22:38 發表
係呀
but 5記得佢咩樣

我個陣間中都有睇亞視 , 套劇講佢返黎報仇 , 係咁上下

公爵府

真係記5起佢個樣
有冇相睇下?

原帖由 TobiMom 於 10-7-15 22:48 發表

我個陣間中都有睇亞視 , 套劇講佢返黎報仇 , 係咁上下

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢係無線藝員訓練班出身 (佢好似係清水灣第6期, 因我以前都有同 D 藝員仔一齊玩), 之後, 就係呢套戲"怒火街頭"出左少少位... 佢就無簽無線過左亞視

佢仲要當年係 寶麗金有合約, 唱過一只歌

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 wingogo 於 10-7-15 22:51 發表
真係記5起佢個樣
有冇相睇下?

首頁

尾頁

跳至