親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

有沒有人去過? 好玩嗎? 那間酒店好?

謝謝

男爵府

nobody knows????

大宅

原帖由 heiheihoney 於 10-6-15 23:27 發表
nobody knows????

個度有6間酒店, 好大嫁, 又靚, 我住過dusit, allamanda hotel. 不過唔近巴東.
kristy

大宅

我住過 LAGUNA BEACH RESORT... GOOD GOOD GOOD

男爵府

how about Sheraton Grande Laguna Phuket? 酒店有沒有Shuttle到市中心? 是否住其中一間酒店, 就可玩埋其他酒店設施?

謝謝

男爵府

我住過呢間, 都唔錯, 但好似無車去市中心, 佢地只係free shuttle行走附近幾間酒店. 好似係可以入每間酒店參觀, 但用facilities就唔知
原帖由 heiheihoney 於 10-6-16 11:15 發表
how about Sheraton Grande Laguna Phuket? 酒店有沒有Shuttle到市中心? 是否住其中一間酒店, 就可玩埋其他酒店設施?

謝謝

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good Good Good

男爵府

我岩岩5月去完返黎住 dusit....very good
好岩小朋友...sheraton都ok....大家d野差唔多
佢地有 shuttle去 patong 不過要比錢
好似一日有成5班車......
你去到酒店可以問下.....
記我去埋附近既 lotus食野呀....個環境好正

禁止訪問

男爵府

Thanks for your information. Would like to know Lotus is nearby Sheraton? Do I have to take any transportation?

Thanks

原帖由 waiwaikelly 於 10-6-17 18:19 發表
我岩岩5月去完返黎住 dusit....very good
好岩小朋友...sheraton都ok....大家d野差唔多
佢地有 shuttle去 patong 不過要比錢
好似一日有成5班車......
你去到酒店可以問下.....
記我去埋附近既 lotus食野呀....個環 ...

大宅

找酒店幫你call Lotus的車,在Laguna區內是免費的(約5-10鐘車程),回程也可叫Lotus車,送你回酒店。還有酒店可幫你Call車到市中心,當然要收錢。可考慮自駕,租車公司可送車到酒店。
原帖由 heiheihoney 於 10-6-17 21:40 發表
Thanks for your information. Would like to know Lotus is nearby Sheraton? Do I have to take any transportation?

Thanks

男爵府

Actullay Lotus is a mall or a restaurant?

do you know how much if Call車到市中心?

Thanks

原帖由 doscom 於 10-6-17 21:58 發表
找酒店幫你call Lotus的車,在Laguna區內是免費的(約5-10鐘車程),回程也可叫Lotus車,送你回酒店。還有酒店可幫你Call車到市中心,當然要收錢。可考慮自駕,租車公司可送車到酒店。 ...

男爵府

one more thing, is there any shopping centre in Laguna?

Thanks in advance

男爵府

原帖由 heiheihoney 於 10-6-17 22:16 發表
Actullay Lotus is a mall or a restaurant?

do you know how much if Call車到市中心?

Thanks

我地講個間LOTUS係餐廳黎架.....係laguna酒店call車係free架
http://www.lotusphuket.com/menu.htm
我比埋個website你可以book定枱先架

另一間叫 TESCO LOTUS 係 supermartket黎...好似BIG C咁囉....

男爵府

原帖由 heiheihoney 於 10-6-17 22:20 發表
one more thing, is there any shopping centre in Laguna?

Thanks in advance

laguna入面冇shopping mall架..要出到去patong先有

想知多d 布吉資料可以去以下website 問下d 營友
http://www.thailandfans.com/forum/forumdisplay.php?fid=2

禁止訪問

男爵府

請問TESCO LOTUS 在那裡?

謝謝

原帖由 waiwaikelly 於 10-6-17 23:08 發表

我地講個間LOTUS係餐廳黎架.....係laguna酒店call車係free架
http://www.lotusphuket.com/menu.htm

另一間叫 TESCO LOTUS 係 supermartket黎...好似BIG C咁囉.... ...

男爵府

請問除了LOTUS餐廳, 有沒有其他介紹, 因為我會stay 5 days

謝謝

原帖由 waiwaikelly 於 10-6-17 23:08 發表

另一間叫 TESCO LOTUS 係 supermartket黎...好似BIG C咁囉.... ...

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

首頁
12345...9

尾頁

跳至