自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人用過楊怡個隻 2B 瘦面呢...

侯爵府

好媽媽勳章

佢正到好假wor
原帖由 哈哈笑:+ 於 10-7-20 12:15 發表
有冇人用過楊怡個隻 2B 瘦面呢...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

依家用緊!!
早1搽左冇甘腫.我面真係有瘦到啵~(用左1個星期左右)

男爵府

好媽媽勳章

唔知搽"欖肉"得ng得呢呵?

瑪瑙宮

如果得,我又買嚟試下先....... 唔知幾錢呢??
原帖由 jerma 於 10-7-20 12:46 發表
唔知搽"欖肉"得ng得呢呵?
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

複式洋房

好似是係$28X一盒...
我都有用,用左一WEEK多 D,C6都話有瘦到咁~!!!

瑪瑙宮

係咪都係用喺面到咋,真係好想試下個腩呀!
原帖由 哈哈笑:+ 於 10-7-20 13:15 發表
好似是係$28X一盒...
我都有用,用左一WEEK多 D,C6都話有瘦到咁~!!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yes, 我用咗唔夠一個week, 塊面瘦晒, 我身邊所有人都係咁講, 同事話我瘦咁快, 好明顯我本身水腫. 的確, 我係好易水腫嘅.

男爵府

好媽媽勳章

係呢,唔知道係邊道買呢?

複式洋房

原帖由 ChammyMAMA 於 10-7-20 13:22 發表
係咪都係用喺面到咋,真係好想試下個腩呀!

腩仔肥肉我就唔知有冇,,,haha^^

複式洋房

原帖由 jerma 於 10-7-20 13:24 發表
係呢,唔知道係邊道買呢?

Mannings 有得買~!!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 哈哈笑:+ 於 10-7-21 12:24 發表

Mannings 有得買~!!

快啲買呢試吓先! tks!

水晶宮

畀面勳章

搽塊面喎....你唔怕皮膚敏感攪到爛面呀?

原帖由 kc_01k 於 10-7-20 13:22 發表
yes, 我用咗唔夠一個week, 塊面瘦晒, 我身邊所有人都係咁講, 同事話我瘦咁快, 好明顯我本身水腫. 的確, 我係好易水腫嘅.

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

我用過覺得無咩效喎,可能我唔係水腫

大宅

我水腫喎咪岩用囉

我見網上有d話b2瘦面套裝都好似百幾蚊,
係咪唔同架?

大宅

好媽媽勳章

我用左有一年la
塊面真系比以前瘦左細左, 唔止d人同我講,影相自己都睇到~~!

複式洋房

原帖由 ~~kitty~~ 於 10-7-21 20:48 發表
我水腫喎咪岩用囉

我見網上有d話b2瘦面套裝都好似百幾蚊,
係咪唔同架?

我諗冇咁平~~~
但我唔係水腫 ga喎~!!!!佢都唔係 for 水腫既...

複式洋房

2B for Face - 專業瘦面
一支幫妳解決面部5大問題:

解決闊面煩惱
除水腫外,傳統認知以為闊面是因為面骨過大引致,但根據整型醫生表示,臉部骨骼不會造成面容上明顯差異,闊面成因多是因為先天面內咀嚼肌過厚,導致面上軟骨外突,形成不同的面型問題。2B For Face專業瘦面精華基於此原理,提供一站式解決方法。

比磨骨瘦臉更安全、更有效
有別於市面只針對臉部水腫問題的產品,2B For Face專業瘦面精華採用嶄新法國類肉毒捍菌成份,能以外塗方法,有效收縮引致面型過大的咀嚼肌,使其逐漸變薄,令臉形緊緻,形成尖瘦面龐 。據整型醫生表示,收縮咀嚼肌的方法比磨骨及削骨手術更安全有效,能大幅改善不同的面型問題,故在歐洲各國十分普遍。

一站式瘦臉療程
除類肉毒捍菌成份外,2B For Face專業瘦面精華擁有美國去水腫成份,能有效通淋巴、消除雙下巴及面部水腫。除瘦面外,產自日本的Lipidure成份可令肌膚充份保濕、去紋,再配合Melaclear 2的重組肌膚及活化?#92;效,令肌膚用後觸感柔滑、充滿光澤和彈性。

使用方法
每天一次,於潔臉後在兩邊面脥及下巴位置,各塗兩滴,並以食指和中指,由下向上輕力按摩至完全吸收即可。

注意事項‭:‬

為保存產品活性,請於拆封安瓶後1個月之內使用完畢,以確保產品品質。。
不能用在傷口處及不可食用。
敏感性肌膚請先做好肌膚測試,若使用後發生紅腫過敏現象,請立即停止使用,並諮詢醫師意見。
產品未拆封可以保存兩年。
‬本產品不建議懷孕婦女及12歲以下兒童使用。

複式洋房

原帖由 等運到 於 10-7-21 21:21 發表
我用左有一年la
塊面真系比以前瘦左細左, 唔止d人同我講,影相自己都睇到~~!

嘩,,用左咁耐呀你...
我冇諗住用咁耐呀...唔知唔用個時會唔會反彈呢...?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

聽你地咁講我都想試下

我塊面好肥

首頁

尾頁

跳至