嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

急~ PIGEON舊款安撫奶咀

我想問下邊度仲有得賣, 或者用開既, 同佢轉左邊款佢肯用呢, 我剛剛買左個新款既比囡囡, 但佢唔肯用呢. :-(

複式洋房

我bb轉左新款都係唔食,我都想知邊度有得買呀?

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

我bb轉左新款佢又肯食喎....
啜個咀同舊款一樣,係個托大舊左,都係舊款好用D
本來想同佢轉3號咀.但唔啱咀型,只肯用2號

男爵府

我買左AVENT--扁咀果隻,佢肯食,因PIGEON果隻都係比較扁,試過畀圓果隻佢唔啜,開頭用AVENT果隻啜唔實,後尾習慣左就OK,我係買AVENT 1果隻

複式洋房

不過阿仔一見到就認得出唔同,所以佢唔肯食呀!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

試下去藥房睇下

大宅

好媽媽勳章

回覆 6# 臭豬豬 的文章

荷花有呀

子爵府

我買多咗個舊款2號咀係到, 個時同女女戒奶咀, 怕佢戒唔到, 所以買定個放係到...
依家轉晒新咀, 咁嚟緊bb出世都買唔到舊呢款...如果有mama買唔到, 而又想要2號咀的, 可以pm我...

大宅

原帖由 臭豬豬 於 05-6-17 14:50 發表
我想問下邊度仲有得賣, 或者用開既, 同佢轉左邊款佢肯用呢, 我剛剛買左個新款既比囡囡, 但佢唔肯用呢. :-(

妳用緊既係幾多號呢?

大宅

我個囡都搞左一排先肯食新款, 我都係襯佢訓著o左先換個新咀俾佢感受下

新款真係唔係幾user friendly, 奶咀個柄一吸實o左, 就勁難攞返出來, 仲有個外型又笨拙, 如果唔係唔肯食其他, 一早唔用佢

大宅

原帖由 mosin 於 10-7-30 13:17 發表
我bb轉左新款佢又肯食喎....
啜個咀同舊款一樣,係個托大舊左,都係舊款好用D
本來想同佢轉3號咀.但唔啱咀型,只肯用2號

same same

複式洋房

same same la,不過仔仔肯食新款啦,但真係冇舊款咁好用囉!呀仔頭又細,但奶咀又咁大

首頁

尾頁

跳至