親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我打算在網上訂票, 請問可以點比$呢? 是否網上訂票用visa比$呢? 去到仲要唔要出示張咭確認呢? 因為我本人冇信用咭, 要用我老公張咭去訂, 但我老公唔會同我一齊去, 咁有冇問題呢? 有冇得在網上訂然後去到比現金呢? 另外我除了同細仔去仲會同14歲大女去, 我又想問嗰度d game啱唔啱佢玩呢? 如果唔啱玩, 可否唔買孩童票買陪同大人票呢(佢話16歲以上)? 請問有冇去過baby boss嘅媽媽可以幫幫我, thanks.
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

大宅

網上訂票應該只可用信用卡過數.誰人出錢都沒關係.
稍後會電郵收據給你.
入場時持著收據便可.
記得是八折的.入場時要出示護照.

15歲以下都要付兒童票.
坦白說,那兒的玩意不太適合青少年.除非很有童心.
偶然遇到幾個12-13歲的.已經好勉強.

不過未夠年齡不能買家長票.
千萬別嘗試,否則到時作廢要補購更不划算.

原帖由 *momo 於 10-8-1 21:11 發表
我打算在網上訂票, 請問可以點比$呢? 是否網上訂票用visa比$呢? 去到仲要唔要出示張咭確認呢? 因為我本人冇信用咭, 要用我老公張咭去訂, 但我老公唔會同我一齊去, 咁有冇問題呢? 有冇得在網上訂然後去到比現金呢? 另 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我打算在網上訂票, 請問可以點比$呢? 是否網上訂票用visa比$呢? 去到仲要唔要出示張咭確認呢? 因為我本人冇信用咭, 要用我老公張咭去訂, 但我老公唔會同我一齊去, 咁有冇問題呢? 有冇得在網上訂然後去到比現金呢? 另 ...

網上海外遊客訂,用信用卡俾錢有折.
話到時會睇PASSPORT 同信用卡喎.
不過, 我上次去, 佢咩都無睇, 我列印左佢封信.
佢過機就俾我地入.
唔同日本個間, 日本就咩都CHECK 晒咁囉.

BABY BOSS 都係啱小朋友玩,
個人認為, 如果小朋友都大個, 去度, 佢發現個個玩親都係豆靚~佢都唔想去玩~ mouth:mouth:" />

佢個網站有得查詢, 其他問題, 你直接MAIL 過去問啦~
SORRY, 幫唔到你幾多~

侯爵府

環保接龍勳章

我上星期五剛去過.....現場購票,一樣比PASSPORT佢睇就有8折...
現在日日都是暑假價錢...我估星期1至五去的話,就吾使訂定票,現場買得KA LA...

當天散客不太多,多是當地D小學生和幼稚園生..
如果14歲去玩,我估會悶LAW....

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

男爵府

我上星期四去完,我仔仔都係14歲(主要做陪/翻譯俾6歲的囡囡),要買小童票,不過,因為我個仔係好貪玩(童心未泯),佢都OK,不過佢D遊戲主要係FOR 6-10歲.
我3:30到,玩到20:00BABYBOSS收工,都玩咗6個職業.

如果你去而唔係網上訂票,記得SEND E-MAIL CHECK,因為佢有時會有包場,就唔對外開放.好似上星期五黃昏場有包場,當天就只有早場可以玩.
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

民房

剛出了本旅遊書,出版社是WOW!的《台北達人天書2011-12》,內裡有幾詳盡的介紹Baby Boss,還有是有Coupon,一大一小的票可便宜600元台幣,計落都抵架。

首頁

尾頁

跳至