基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

親愛的天父: 感謝祢,今日安安乘坐扶手電梯,成隻CROCS被電梯CUT開左一半,承蒙天父愛戴,安安隻腳冇
事,天父: 祢真是一位令人敬畏、信實和大能的神

讓我謙卑屈膝俯拜

http://www.youtube.com/watch?v=6FGWMs1dZA8

伯爵府

其實之前已經有好次同樣的意外了, 大家應該唔好再比小朋友著這種鞋了。

男爵府

我都冇冇諗過正正經經企係到都會出事....

原帖由 E_gold8806 於 10-8-9 13:41 發表
其實之前已經有好次同樣的意外了, 大家應該唔好再比小朋友著這種鞋了。

大宅

太恐怖喇.... 難怪美國呢邊唔少地方已經禁止著crocs鞋嘅人搭扶手電梯﹗

係囉﹐其實馬後炮都要講句﹐都已經發生過咁多次意外喇﹐就唔好畀家人或自己著呢種鞋啦。係值得感恩﹐不過聖經都話﹐「不可試探主你的神」。

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

冇可能正正經經企係到都會出事
一定係隻腳伸埋去,唔係條電梯走黎夾你
除左要感謝主仲要檢討下自己,要睇實/教導個小朋友

原帖由 catcatchong 於 10-8-9 22:30 發表
我都冇冇諗過正正經經企係到都會出事....

大宅

原帖由 E_gold8806 於 10-8-9 13:41 發表

同意呀. 唔好講小朋友, 就算係大人都唔鼓勵著呀.
以上純粹個人意見, 如有得罪, 多多包涵!

伯爵府

原帖由 小木偶媽咪 於 10-8-11 09:17 發表
冇可能正正經經企係到都會出事
一定係隻腳伸埋去,唔係條電梯走黎夾你
除左要感謝主仲要檢討下自己,要睇實/教導個小朋友

同意!一定係隻腳太埋個電梯,令對鞋被扯左入去!不過,CUT成咁小朋友對腳無受傷,又真係奇蹟,要感謝呢!

民房

感謝主同時又好得人驚~

男爵府

, 對鞋cut成咁, 佢對腳都可以冇事, 真係你勁感謝神!!

複式洋房

mouth:

首頁

尾頁

跳至