自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

不要貴

Many Thanks

男爵府

好媽媽勳章

彭兆基 葵涌廣場
Tel: 24287428
不過都幾多人睇,打電話 booking 後大約要兩至三星期後先有得睇

原帖由 katielee1123 於 10-8-11 16:36 發表
不要貴

Many Thanks

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

n年前,路德圍有個叫岑治嘅牙醫幾好,收費都唔貴。

大宅

旺角有間好平既,
都好多人睇, 我家姐,媽媽, 同事都有去幫襯過

衛民牙科保健中心
太子道西141號長榮大廈9字樓K室
(太子MRT EXIT C)
2789 9996要預約架

(搵李智聰醫生)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原帖由 meowli 於 10-8-11 17:11 發表
n年前,路德圍有個叫岑治嘅牙醫幾好,收費都唔貴。

岑治牙醫係o係福來村永嘉樓地下, 唔係路德圍.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

路德圍有位女牙醫叫張心怡, 佢手勢好好, 收費脫牙 $250, 補牙好似 $200.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MARK 低妳地D資料先!!!

男爵府

畀面勳章

原帖由 miriam 於 10-8-11 18:28 發表
路德圍有位女牙醫叫張心怡, 佢手勢好好, 收費脫牙 $250, 補牙好似 $200.

which side ar......u know the phone no ma?thanks

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 katielee1123 於 10-8-11 21:24 發表

which side ar......u know the phone no ma?thanks

張醫生對小朋友有耐性&愛心

荃灣運通街運通洋樓地下10號鋪 地區: 新界 電話號碼: 26119608

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

張醫生對小朋友有耐性&愛心--- 完全同意

不過佢介紹個個兒童牙科醫生麻麻地

原帖由 peggy 於 10-8-11 22:34 發表

張醫生對小朋友有耐性&愛心

荃灣運通街運通洋樓地下10號鋪 地區: 新界 電話號碼: 26119608

男爵府

畀面勳章

原帖由 wingyee_ma 於 10-8-11 22:41 發表
張醫生對小朋友有耐性&愛心--- 完全同意

不過佢介紹個個兒童牙科醫生麻麻地

how about for adult?is nice ma?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

張醫生對大人同小朋友一樣好nice

原帖由 katielee1123 於 10-8-11 23:04 發表

how about for adult?is nice ma?

珍珠宮

I know only in Mei Foo

子爵府

張心怡

男爵府

畀面勳章

原帖由 高比 於 10-8-12 11:20 發表
張心怡

for adult :350 lor

but she ok ga wor..

Many thanks for all mami....

男爵府

原帖由 高比 於 10-8-12 11:20 發表
張心怡

請問洗牙大約幾 $$...

男爵府

畀面勳章

原帖由 dee0404 於 10-8-12 22:53 發表

請問洗牙大約幾 $$...

i know ,i know,...is$300 ar...

大宅

thanks!!

首頁

尾頁

跳至