單親天地

跳至

首頁
12345...59

尾頁

大宅

廢話多說*(0)*正經小說
係出面條條Post都係好正經、正經得又帶悲傷丫、悲痛丫咁、我深信唔開心丫、苦腦丫、悶悶不樂丫、最大天敵就係『笑』...
所以開個、開心、攪笑、唔正經、亂up、地方,等大家可以係到、苦中作樂.維園呀伯.飛簷走壁.飛禽走獸.共罪天倫...

《奉勸:凡末滿28歲.唔講得笑.屍想單純.帶有攻擊性母棄、之人士切勿觀看。》

大宅

開張大吉

埋、埋、幾多位?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

一位.....唔該

廢話? hmmmmm....

1. 測驗分數既高低係唔緊要架,最緊要係唔好低分!
2. 你訓左未啊..訓著左就應下我啦~~
3. 你唔好咁擔心啦~不過講真呀~有時遇到咁既事, 俾我都會好擔心
4. 你起左身,訓醒未?
5. 樓下個看更問你:[ 咦!! 出街呀? ] (
心諗: 落左樓唔通落黎同你傾計麼?)

呢D說話算唔算廢呀.? 但我真係聽過人講架喔...哈哈

原帖由 dicksonlam 於 10-6-2 15:23 發表
開張大吉

埋、埋、幾多位?

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

廢人講廢話...fitfit報到

... 我唔會空著個肚食早餐架....(finding:黎天皇)

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

喂... 一個二個去曬邊呀...

你地呀吓... 一個二個唔好再做"場外交易"啦!!!

吓... 哼..., 啦..., 又係到扮路過, 作屎囉, ... 一隻二隻再唔出嚟, 唔通fitfit又要去掟西瓜... 呀...唔好, 去山頂放孔明燈好啲....近排啲西瓜好貴...
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

有客到、、請留步

食d咩丫?奶醬多,要花奶。

公爵府

原帖由 dicksonlam 於 10-6-2 16:46 發表
有茖到、、請留步

食d咩丫?奶醬多,要花奶。

吓... 飛Dick,

你嘅外型噤正氣, 我仲估你賣龜靈糕添...
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我又諗到...
馬利亞賓姐姐問 - " Mum..."Come晚唔洗住飯....Kum買咩野"鬆"?".....(外語篇..hehe...)

原帖由 catfitfit 於 10-6-2 16:39 發表
... 我唔會空著個肚食早餐架....(finding:黎天皇)

大宅

fitfit妹呀.....係咪食龍蝦姐,出記得帶西瓜丫

公爵府

好, 又同你地玩吓(國語篇)...

之前我都問過一位網友, 叫佢估, 又不如大家一齊brain storming呀...

"測試報告"...test report,你又估吓fitfit會同個客講成係咩....

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

原帖由 dicksonlam 於 10-6-2 16:55 發表
fitfit妹呀.....係咪食龍蝦姐,出記得帶西瓜丫

好橙嘅Sadman師兄話要一次過攤曬啲野食出嚟窩... 仲有橙呀... 飽呀... 鳳爪呀噤窩....
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

咪講肺話先,一人比一個字我先1-49....我要集齊10個,後日就乜仇都報晒。

接仔先,十點再見

子爵府

"打小報告"?

原帖由 catfitfit 於 10-6-2 16:56 發表

之前我都問過一位網友, 叫佢估, 又不如大家一齊brain storming呀...

"測試報告"...test report,你又估吓fitfit會同個客講成係咩.... ...

別墅

the last one is ......

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

查事不高

原帖由 catfitfit 於 10-6-2 16:56 發表

"測試報告"...test report,你又估吓fitfit會同個客講成係咩.... ...

子爵府

"叉燒不夠"...哈哈哈

公爵府

原帖由 littlecar 於 10-6-2 17:29 發表
查事不高

嘻嘻... 仲有無 ....
嗱...嗱...嗱... 我知你地諗緊嘅 ... push!!!

不過雖然想講比大家笑吓遮, 但當時我同佢真係講左好耐, 佢都唔知我up乜, 好失禮, 大家黃口黃面, 最終都係要用英文講... 唉
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

原帖由 moon_moon 於 10-6-2 17:40 發表
"叉燒不夠"...哈哈哈

依... 好接近窩.... 哈哈... 證明左一樣野....
月亮小姐嘅普通話同我差唔多.... 貢屎呀... 哈哈哈:;pppp:
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

原帖由 jc4358 於 10-6-2 17:24 發表
5BtnOaVjeVM&feature=related

the last one is ......

嘩.... 好想叫嗰位人兄去買六合彩遮....
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

子爵府

叉燒包蛟..哈哈,重唔中? haha..

原帖由 catfitfit 於 10-6-2 17:49 發表

依... 好接近窩.... 哈哈... 證明左一樣野....
月亮小姐嘅普通話同我差唔多.... 貢屎呀... 哈哈哈:;pppp:

首頁
12345...59

尾頁

跳至