單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

hello, 看了這個版數個星期, 發現這裡很開心, 很多活動, 我是剛分居, 沒有小朋友, 未知你們有沒有一d不involve小朋友的活動??

伯爵府

原帖由 ah-kam 於 10-8-16 18:45 發表
hello, 看了這個版數個星期, 發現這裡很開心, 很多活動, 我是剛分居, 沒有小朋友, 未知你們有沒有一d不involve小朋友的活動??

好多架.....

佢地有時安排咗小朋友之後, 有時會去唱k, 吹水飯局咁架...

我就次次都要帶個仔出去....

呢兩日(希望啦), 帶子尋仔成功之後, 我要失踨添.....要走路, 唔可以再參加一d公開時間和地點的活動....

希望大家睇到d藍色字, 明白內裡的意思啦....我唔可以講得咁清楚....
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

係呀,呢度好warm,好開心架...

好多活動你都可以參加架…行山…BBQ..飯局...我地唔係一定要有小朋友先可以參加架...只要你想出來認識下朋友,傾下計…分享下生活咁咪報名參加囉…最緊要你唔好介意我地傻傻地就得啦..hehe...

大宅

歡迎丫
一齊吹下水
玩下開心好多架

男爵府

原帖由 酸棗仁 於 2010-8-16 19:27 發表

好多架.....

佢地有時安排咗小朋友之後, 有時會去唱k, 吹水飯局咁架...

呢兩日(希望啦), 帶子尋仔成功之後, 我要失踨添.....要走路, 唔可以再參加一d公開時間和地點的活動....

希 ...
你使吾使甘誇, 你怕個D人係個芒到扒出來
stanley
是非皆因多開囗   煩惱皆因強出頭

禁止訪問

男爵府

原帖由 酸棗仁 於 2010-8-16 19:27 發表

好多架.....

希 ...
SORRY SORRY 搞到你
stanley
是非皆因多開囗   煩惱皆因強出頭

伯爵府

原帖由 帶子雄郎 於 10-8-16 20:15 發表
你使吾使甘誇, 你怕個D人係個芒到扒出來

保障自己同仔仔好d......

如果隨便上網都睇到我會邊日幾點, 喺邊度出現, 我咪好蠢? 我好易認架....總知前面冇牙嗰個, 就係我架喇!

而且, 唔公開嗰d活動, 我隨時去都得啦, 係咪?

唔駛, sorry 架.....

我襯呢兩日, 鑲翻d牙, 咪得囉....好小事啫.....

仲有呀, 你諗下, 要唔要而家都同大家講下件事的發展....因為, 似乎(佢)都走唔甩了....定係, 等大家都擔心多兩日先.....
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

貢咪好似"午夜凶玲"貞子咁..!...e...好驚呀....

原帖由 帶子雄郎 於 10-8-16 20:15 發表
你怕個D人係個芒到扒出來

子爵府

好呀…一齊出黎玩啦…多d人參加活動開心d架..

原帖由 RebeccaChan 於 10-8-16 20:16 發表
我都希望有機會同大家一齊出去玩!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

可5可以參埋我同呀仔玩先

P.S. 玩 :我最精神, 又有少少鬼主意甘啦

民房

你講啦,其實我都擔心緊...特別同我離婚緊的老公都同我爭緊B,尼排重話唔準我跟咁帶BB出去,以家係我死都同BB一齊出去...

原帖由 酸棗仁 於 10-8-16 20:31 發表

保障自己同仔仔好d......

如果隨便上網都睇到我會邊日幾點, 喺邊度出現, 我咪好蠢? 我好易認架....總知前面冇牙嗰個, 就係我架喇!

而且, 唔公開嗰d活動, 我隨時去都得啦, 係咪?

唔駛, sorry 架.....

我襯呢兩 ...

伯爵府

原帖由 承諾 於 10-8-16 21:13 發表
你講啦,其實我都擔心緊...特別同我離婚緊的老公都同我爭緊B,尼排重話唔準我跟咁帶BB出去,以家係我死都同BB一齊出去...

我又唔驚喎.....因為, 我可以請佢地(女方)全家由四川, 去潮州旅行, 包食住; 直至佢同仔仔開心完, 主動帶翻來比我為止.

我係咪好奸呢?

大宅

我現在都算是「分居」,都唔知點講, btw,可以的話都希望有機會認識大家

水晶宮

我都想識新朋友呀

原帖由 朗尼 於 10-8-16 22:19 發表
我現在都算是「分居」,都唔知點講, btw,可以的話都希望有機會認識大家

子爵府

朗尼…
希望你好快可以解決問題…放開點啦…
歡迎你join我地飯局,大家可以傾下,比點意見你…

原帖由 朗尼 於 10-8-16 22:19 發表

子爵府

小雄維尼..

下次飯局一齊出來玩啦...

原帖由 小雄維尼 於 10-8-16 23:23 發表
我都想識新朋友呀

水晶宮

好呀 ....不過要睇下我家少爺既功課點先得, 好勞氣..唉

原帖由 moon_moon 於 10-8-16 23:36 發表
小雄維尼..

下次飯局一齊出來玩啦...

民房

唔怕帶走左唔俾番嗎?出境wor

原帖由 酸棗仁 於 10-8-16 21:22 發表

我又唔驚喎.....因為, 我可以請佢地(女方)全家由四川, 去潮州旅行, 包食住; 直至佢同仔仔開心完, 主動帶翻來比我為止.

我係咪好奸呢?

民房

佢地試過就咁搶BB出家門,好彩唔成功要折返...可能學我家人話我,我以家太緊張BB,已經冇曬智慧

所以,請賜教.我想保護我BB
尼D日子,好難過...

原帖由 酸棗仁 於 10-8-16 21:22 發表

我係咪好奸呢?

首頁

尾頁

跳至