親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

由於版主 GaryF 已升級為大廚...我呢個二廚就幫佢睇呢邊生意..."蛋"佢升為"五星級大鼠"嗰陣...佢就會返嚟坐返館...大家唔好偷懶...繼續傾啦 wei~

暑假去沙巴自由行

無時無刻~再戰沙巴

無時無刻~再戰沙巴 (Part II)

無時無刻~戰完沙巴戰其他

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part II)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part III)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part IV)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part V)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part VI)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

辛苦晒
原帖由 smypig 於 10-8-16 10:42 發表
由於版主 GaryF 已升級為大廚...我呢個二廚就幫佢睇呢邊生意..."蛋"佢升為"五星級大鼠"嗰陣...佢就會返嚟坐返館...大家唔好偷懶...繼續傾啦 wei~

暑假去沙巴自由行

無時無刻~再戰沙巴

無時無刻~再戰沙 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

明天會更好~~

琥珀宮

再問...cebu有hk hotline打去問航班
同埋菲係咪冬天去好d...諗諗下好驚打風
原帖由 LongRyan 於 10-8-16 10:44 發表

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

唔該晒妳呀! 我邊係大廚呀~妳先係呀!

無辦法啦, 家中業務繁忙, 顧得一瓣又顧唔到第二瓣! 各位原諒我呀吓! 我會努力撲返上嚟架啦!

原帖由 smypig 於 10-8-16 10:42 發表

暑假去沙巴自由行

無時無刻~再戰沙巴

無時無刻~再戰沙巴 ...

珍珠宮

原帖由 jcy 於 10-8-16 10:52 發表
再問...cebu有hk hotline打去問航班
同埋菲係咪冬天去好d...諗諗下好驚打風

佢個hotline好難有人聽,好在C6以前係果行打上office問.
明天會更好~~

禁止訪問

醒目開學勳章

琥珀宮

咁快浦頭...證明你個心都仲係度
原帖由 GaryF 於 10-8-16 11:05 發表

無辦法啦, 家中業務繁忙, 顧得一瓣又顧唔到第二瓣! 各位原諒我呀吓! 我會努力撲返上嚟架啦!

...

琥珀宮

原帖由 LongRyan 於 10-8-16 11:06 發表

佢個hotline好難有人聽,好在C6以前係果行打上office問.

琥珀宮

唔止夜機...去程係零晨機
原帖由 jacqueline_law 於 10-8-16 11:08 發表
ahmama : 夜機的問題 ... 如果去 hea 的地方應該都 ok .... 掛 ... 如果真係好平可能會將就下 ...

珍珠宮

原帖由 GaryF 於 10-8-16 11:05 發表

你日日煮重要update埋blog, 直頭係超人.

...
明天會更好~~

男爵府

我個心不嬲都響樹架啦, 不過有心無力o者!

原帖由 jcy 於 10-8-16 11:10 發表
咁快浦頭...證明你個心都仲係度

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Sabah - Imperial International Hotel

有無人住過...得唔得
攬住第一晚夜機...慳返啲

珍珠宮

原帖由 GaryF 於 10-8-16 11:25 發表
我個心不嬲都響樹架啦, 不過有心無力o者!

妳"典"會"芧"力 jet...不過妳啲力用哂落"貴夫人"度 ja ma

琥珀宮

2年前住過...房大...市中心位...位置極佳...2年前乾淨度都幾好...抵住...2年後e+唔清楚...都幾多當地人入住...早餐唔要得...
原帖由 smypig 於 10-8-16 11:38 發表
Sabah - Imperial International Hotel

有無人住過...得唔得
攬住第一晚夜機...慳返啲

男爵府

呢排好啲啦, 已經唔駛睇功課住, 開學時又死過!

原帖由 LongRyan 於 10-8-16 11:12 發表

琥珀宮

原帖由 smypig 於 10-8-16 11:39 發表

妳"典"會"芧"力 jet...不過妳啲力用哂落"貴夫人"度 ja ma

男爵府

打夫人唔駛用力架!

原帖由 smypig 於 10-8-16 11:39 發表

珍珠宮

原帖由 jcy 於 10-8-16 11:42 發表
2年前住過...房大...市中心位...位置極佳...2年前乾淨度都幾好...抵住...2年後e+唔清楚...都幾多當地人入住...早餐唔要得...

BaBa 話想第 2~5 晚都住 Magellan Sutera mouth:
唔得唔緊要...Zzz 到晏一晏 check out 完先搵嘢食...but 講 2 句嚟 8 下"典
唔要得"

首頁

尾頁

跳至