自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有乜理由迫我吸天拿水!

(私人樓)樓上裝修,因為2條樓梯既窗反鎖晒,d單位d人全部都關實門的,唔會一齊開大門等d空氣好d的,結果d天拿水跟本散唔到 樓上樓下都攻埋味:;pppp:

結果我成屋都係超濃既天拿水 直頭似自已係實室到塗油漆

空氣清新機開足24小時,一樣好勁天拿水

試果開窗,仲衰,d空氣迫晒天拿水入屋
狂開大冷氣,好d,不過電費好金

仲有咩辦法好?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 _candy_ 於 10-9-14 03:36 發表
有乜理由迫我吸天拿水!

(私人樓)樓上裝修,因為2條樓梯既窗反鎖晒,d單位d人全部都關實門的,唔會一齊開大門等d空氣好d的,結果d天拿水跟本散唔到 樓上樓下都攻埋味:;pppp:

結果我成屋都係超濃既天拿水 ...

家家有求,除非妳自己唔裝修!!討厭就是。。。

應該打 地"立" 最大味,今天應該散!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

別墅

醒目開學勳章

我妹妹新屋裝修完, 用新鮮菠蘿吸味, 佢話好work (唔知係唔係菠蘿香味掩蓋咗d裝修味~)

珍珠宮

e+仲係好勁

吸得多個人真係mouth:mouth:" />

以前有2條樓梯既窗散下味就好好多,e+反鎖晒lu,次次都 6樓裝修,住35樓都吸到天拿水
原帖由 大力大力 於 10-9-14 08:30 發表

家家有求,除非妳自己唔裝修!!討厭就是。。。

應該打 地"立" 最大味,今天應該散!!

珍珠宮

一陣去買
係咪切開就咁放係到就ok?
原帖由 爾邊峰 於 10-9-14 08:43 發表
我妹妹新屋裝修完, 用新鮮菠蘿吸味, 佢話好work (唔知係唔係菠蘿香味掩蓋咗d裝修味~)

大宅

忍下拉... 推己及人
人人都會裝修ga la

嬲都無用

首頁

尾頁

跳至