懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉..都唔知食咩先好..每日都有食生果家啦...
又多蔬菜....真係好唔開心呢...去大大時又唔可以用力..唉..慘..慘.

子爵府

西梅汁~
試過. work架~~.
我個時5日冇大大 =.=..個晚6點幾飲.. 之後1點到就有得出...

如果2日度冇大大我就會飲架啦~^^
同都易入口.. 唔係好似飲西梅咁張喉架^^

大宅

唔該哂你呀..咁可以係邊度買到呢??
介紹一下啦.唔該..

原帖由 quincy00 於 10-9-14 11:07 發表
西梅汁~
試過. work架~~.
我個時5日冇大大 =.=..個晚6點幾飲.. 之後1點到就有得出...

如果2日度冇大大我就會飲架啦~^^
同都易入口.. 唔係好似飲西梅咁張喉架^^ ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我日日都有得痾,,,但係就勁辛苦, D NGNG勁硬呀, 每日得幾粒, 但我已經飲好多水同食生果架喇, 醫生話冇辨法, 有得去就算喎

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我由有左到宜家都無呢個問題呀, 可能因為我飲奶, 大家試下啦, 我飲高鈣低b奶呀
每日望住佢哋就充滿力量啦!

男爵府

我到26週時都中左招,成5日冇去,到第6日想去但又大唔出,成個鐘坐0係廁所既經歷真係好痛苦

之後我就上網睇下D解決方法,都係不外乎食奇異果,橙,火龍果,麥皮,西梅呢幾樣

咁我就揀左食奇異果,到而家31週都冇再出現便秘喇

大宅

都好呀..唔該哂..等我今晚都試下食呢幾種生果先..

原帖由 mitchan 於 10-9-14 12:43 發表
我到26週時都中左招,成5日冇去,到第6日想去但又大唔出,成個鐘坐0係廁所既經歷真係好痛苦

之後我就上網睇下D解決方法,都係不外乎食奇異果,橙,火龍果,麥皮,西梅呢幾樣

咁我就揀左食奇異果,到而家31週都冇再出現便秘 ...

別墅

我依家30w暫時未有便秘,我都好驚便秘...
我每日起身兩柸暖水奇異果
早餐麥皮+鮮奶
每日8柸水以上(之前睇過書話飲暖水會好d ga)

子爵府

原帖由 喳喳媽咪 於 10-9-14 11:13 發表
唔該哂你呀..咁可以係邊度買到呢??
介紹一下啦.唔該..

我係百佳買. 地捫牌..around 24.-27蚊度.. 一大樽! ^^

首頁

尾頁

跳至