烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

有無人近來試過 ?
多吾多野食 ? 坐得舒服嗎?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

4月時試過, 食物都多但坐得有D迫呀.

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

no 啦,上星期五拉大隊食dinner buffet ,只因未試過呢間,
服務:****
環境:****
食物種類:**
(五*為最佳)
以上評分是個人意見.
補充: 如果喜歡西式糕點會岩食D ,我亞囝就好LIKE 因為有炸雪糕 ,迷你MANGO拿破崙 , 雪糕有六款 ,天婦羅 ,迷你PIZZA , 北京填鴨 , 肝膽相照(宜家做緊我肝/海膽)小食.
壽司BAR 好失望: 只有三文漁/CRAP SEED/什麼菁漁 & 熟蛋 - ; 生蠔祝你好運攞唔到有沙,唔係只只會有沙.

原帖由 jadepearl 於 10-9-14 12:42 發表
有無人近來試過 ?
多吾多野食 ? 坐得舒服嗎?

男爵府

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

畀面勳章

It is OK compared with it's price

複式洋房

大宅

回覆 1# jadepearl 的文章

唉, 最近2/10再食, 已經差了很多. 不會再去.
[img align=right]http://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_u_01_10145_01_03.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至